Zo word je een aantrekkelijke organisatie! Inspiratie | tips | Voorbeelden

Special

8 maart 2022

Zó WORD JE EEN AANTREKKELIJKE ORGANISATIE!

Wat maakt een jeugdhulporganisatie aantrekkelijk om voor te werken? Wat bepaalt of je blijft of gaat? Jeugdhulp. Alles in het werk vroeg aan medewerkers en bestuurders in jeugdhulp welke ingrediënten het succes bepalen. De uitkomsten van het onderzoek zijn de basis voor het inspiratieboek 'Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?' Bekijk het onderzoek.

Zeven tips om kinderen en jongeren centraal te stellen
 
Alternate text

Het centraal stellen van het belang van kinderen en jongeren is een veelgehoord credo. Maar hoe doe je dat nu écht? Als jeugdprofessional, hr-adviseur of bestuurder? Zeven tips uit het veld.

 

Student als spiegel voor reflectie

"Bewustwording en vertraging". Heleen Visscher, gezinswerker bij Lokalis, startte een spiegelreflex-traject met student Social Work Elisa Bos. Benieuwd naar de inbreng van studenten in het reflectieproces? Met tips hoe ook jij tijd maakt om te reflecteren.

 

 
Alternate text

Wil je ook aan de slag met werkplezier in je team of organisatie? Laat je inspireren door tips van andere organisaties uit de Schijf van Vier voor meer werkplezier. Want werkplezier werkt voor jou, je team en je hele organisatie. Bekijk snel de Schijf van Vier.

 

"Je mag best onderscheid maken en bijzondere inzet belonen"

Daniëlle van de Laan - Hoofd HR Samen Veilig Midden-Nederland

DRAAG BIJ AAN EEN CULTUUR VAN VERTROUWEN

Inspiratieboek Aantrekkelijke organisatie is compleet!

In deze complete versie van het inspiratieboek vertellen Levvel, Regiecentrum Bescherming en Veiligheid, impegno en andere organisaties hoe zij zijn uitgegroeid tot een organisatie waar het fijn werken is. Aan de hand van de vijf belangrijkste ingrediënten. Download nu. Met voorbeelden, tips, tools en inspiratie.

 

 
Alternate text

Save the week

Inspiratieweek 20-24 juni Live event 21 juni!

 

Klik hier om je uit te schrijven of instellingen te wijzigen.

Copyright 2021   Contact   Privacy   Cookiebeleid