Inspiratie | tips | goede voorbeelden

Voorjaarsspecial

14 april 2022 | Editie 5

SAMEN GAAN WE VOOR NOG MEER IMPACT!

Goede praktijkvoorbeelden en inspirerende verhalen. Samen verzamelden we al veel waardevolle informatie om met elkaar te delen en van elkaar te leren. En hier gaan we natuurlijk mee door. Met een hoop mooie initiatieven en binnenkort ook een live event. Zo maken we samen nog meer impact en stellen we alles in het werk voor een aantrekkelijke sector waar het fijn en veilig werken is.

20 – 24 JUNI: EEN WEEK VOL INSPIRATIE!

 
Alternate text

Kom 21 juni naar ons live event in het Spoorwegmuseum Utrecht en laat je inspireren door je jeugdhulpcollega’s en andere interessante sprekers. Met workshops en veel ruimte om te netwerken en kennis uit te wisselen. Of haak aan op één van de andere dagen: live en online. Kortom: mis deze trein niet en meld je aan vanaf 21 april!

 

WAT WIL JIJ WETEN VAN JOS DE BLOK?

De eerste spreker op ons event op 21 juni is bekend: Jos de Blok, oprichter van Buurtzorg Nederland! Zijn missie om de zorg radicaal te veranderen, heeft tot nu toe veel succes. Projectgroepleden van ‘Inwerken en Behouden’ interviewden hem over de sleutel tot succes en natuurlijk de situatie in jeugdhulp. Op 21 juni gaan we hem live interviewen tijdens een collegetour. Wat wil jij van hem weten? Mail je vraag aan Jos de Blok

 

 

OP NAAR EEN AANTREKKELIJKE ORGANISATIE

‘De medewerkers zijn niet gelukkig. Dan kunnen we ons druk maken om extra kosten. Maar als we er niks aan doen, blijft dat zo’, zegt bestuurder Paul van der Linden, Triade Vitree. Vanaf mei blogt hij over hun proces een aantrekkelijke organisatie te worden.

 

 
Alternate text

VIRTUAL REALITY IN AGRESSIETRAININGEN

Wat zijn jouw ervaringen met virtual reality in agressietrainingen? Vond je het nuttig om situaties intenser te beleven? Of juist te confronterend? En welke ervaringen hebben hr-professionals met dit soort trainingen? Waarom koos je hiervoor en wat leverde het op?

NIEUWE INFO OP BLIJFVOORDEJEUGD.NL!

Wat heb jij nodig om te kunnen blijven werken in jeugdhulp? De website www.blijfvoordejeugd.nl hebben we aangevuld met nieuwe informatie. Zo vind je o.a. op de inspiratiepagina 'Blijven leren' links naar scholingsaanbod, informatie over SKJ-registratie en tips voor meer werkplezier. 

AAN WIE GEEF JIJ DE GOUDEN MICROFOON?

 
Alternate text

De projectgroep ‘De emancipatie van de professional’ start met De Gouden Microfoon! In het hele land halen we ervaringen op bij jeugdprofessionals. Van momenten waarbij je in actie kwam omdat je voelde dat dat nodig was. Meer info volgt snel!

 

DEEL JE WEER MEE?

Ken je iemand in je netwerk die deze mailing ook graag ontvangt? Stuur deze dan door. Zo bouwen we samen aan een aantrekkelijke sector, waarin we van elkaar leren en elkaar inspireren.

 

Klik hier om je uit te schrijven of instellingen te wijzigen.

Copyright 2021   Contact   Privacy   Cookiebeleid