Al aangemeld?

Special

20 mei 2022

SAMEN STERK VOOR DE JEUGD!

Ben jij nieuwsgierig hoe het beter kan? Kom naar de Inspiratieweek van 20 – 24 juni en laat je door collega’s inspireren over wat echt werkt en nodig is. Met praktijkvoorbeelden, inzichten en geleerde lessen die een relatie hebben met de thema’s vanuit ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’. En opgehaald zijn door en met professionals uit de praktijk. Voor iedereen die zich inzet voor een betere jeugdhulp en geïnspireerd en vol energie wil werken. Met online en live sessies door het hele land en een live event in het Spoorwegmuseum Utrecht op 21 juni (bekijk programma), belooft het een bijzondere week te worden!  

ONTMOET JOS DE BLOK IN SPECIALE COLLEGETOUR

 
Alternate text

Niemand minder dan Jos de Blok is te gast tijdens het live event op 21 juni. De Blok is oprichter van Buurtzorg Nederland en heeft veel succes met zijn missie om de zorg radicaal te veranderen. Stel je vraag aan Jos tijdens de collegetour.

 

LIVE EN ONLINE: JE KOMT ONS OVERAL TEGEN!

Hoe zet je ambassadeurs in voor meer werkplezier? Hoe word je een humane organisatie? Hoe zet je een integrale aanpak in voor een veiliger werkklimaat? En hoe zet je mensen in zonder SKJ-registratie? Deze en andere sessies vormen een mooie mix van kennisuitwisseling, praktijkvoorbeelden en concrete producten, waarbij de zeven thema's vanuit 'Jeugdhulp. Alles in het werk' gevarieerd aan bod komen. Benieuwd? Bekijk de livesessies en de online sessies.

 

GA OP BEZOEK IN DE REGIO EN LEER!

Ook veel jeugdhulporganisaties openen hun deuren tijdens de Inspiratieweek. Kom bijvoorbeeld naar Welzijn Epe: zij vertellen graag hoe met jongerencoaches formele jeugdzorg voorkomen wordt. Of bezoek Jeugdbescherming Brabant (Tilburg) en hoor hoe zij hun instroomstop hebben aangepakt. En wil je meer weten over internationale personeelsuitwisseling? Ga dan langs bij Karakter (Nijmegen). Of neem een kijkje in de keuken bij Bureau Jeugdzorg Limburg. Een laatste tip! Houd onze website in de gaten, want er volgen nog meer organisaties die jou van harte welkom heten.

OOK IETS DELEN TIJDENS DE INSPIRATIEWEEK?

In ons programma ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’ werken we samen met professionals uit de praktijk aan een sterke sector waarin het fijn werken is. Want alleen met elkaar, versterken we wat werkt. Heb jij of jouw organisatie nog ideeën voor een mooie bijdrage, live of online?

 

 
Alternate text

STUUR DEZE SPECIAL DOOR!

Wil je je omgeving ook inspireren om te komen of bij te dragen tijdens de inspiratieweek? Stuur deze special dan door of download onze flyer. Zo vermeerderen we wat werkt en maken we ons samen sterk voor de jeugd!

 

Klik hier om je uit te schrijven of instellingen te wijzigen.

Copyright 2021   Contact   Privacy   Cookiebeleid