AANTREKKELIJKE ORGANISATIE

Hoe word je een aantrekkelijke organisatie? De afgelopen tijd hebben Partners voor Jeugd, Triade Vitree en iHUB het leertraject ‘Aantrekkelijke organisatie’ gevolgd. Hoe is ze dat vergaan? Wat hebben ze geleerd? En hoe gaan ze het nu anders doen? Lees hieronder drie inspirerende verhalen:

'Geef je professionals de ruimte om zelf op reis te gaan’
 
Alternate text

Er is niet één succesformule voor meer werkgeluk, het zit hem in de reis er naartoe. Tot die conclusie kwam Marielle Visbeen, bestuurder bij Partners voor Jeugd.

 

‘We hebben het geprobeerd en gaan het anders doen’

Het leertraject bij Triade Vitree werd met veel inzet vanuit de organisatie gestart, maar kwam halverwege 2022 om verschillende redenen tot stilstand. Bestuurder Norma van Burgsteden blikt terug, vertelt wat ze ervan hebben geleerd en hoe ze dit meenemen op hun weg naar meer werkgeluk: ‘Innoveren is zoeken naar wat past en keuzes durven maken’.

 

 
Alternate text
'We richten ons juist op waar je wel goed in bent'
 
Alternate text

Horizon Jeugdzorg in Castricum voerde JeugdzorgPlus op een heel eigen wijze in. Afdelings-coördinator Sandra Raggl vertelt over de manier waarop ze met de jongeren omgaan: ‘Onze visie is: zo normaal als mogelijk’. En hierbij wordt ook gekeken naar wat dat van medewerkers vergt.

 

 

Klik hier om je uit te schrijven of instellingen te wijzigen.

Copyright 2021   Contact   Privacy   Cookiebeleid