#FBF3DF

Gedurfde stap om aantrekkelijke organisatie te worden

Goede medewerkers verlaten de organisatie en de medewerkerstevredenheid daalt al jaren. Bij Triade Vitree hebben ze al van alles geprobeerd om dit tij te keren. Helaas met onvoldoende resultaat. Vorig jaar zomer kwam het management tot de conclusie: onze medewerkers zijn ongelukkig en er moet nu écht iets gebeuren!  

Zij volgen de komende maanden een intensief leerproces om weer een aantrekkelijke organisatie te worden. Hierbij maken ze gebruik van het e-book ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?’ van Jeugdhulp. Alles in het werk. Vanaf mei bloggen zij over hun ervaringen, zodat anderen daarvan kunnen leren. Maar eerst vertellen bestuurder Paul, divisiemanager Anne Maria en communicatieadviseur Els hoe het zover is gekomen en waarom zij zich hiervoor inzetten.  

Hoe Triade Vitree een aantrekkelijke werkgever wordt. Volg, leef en leer mee! 
Triade Vitree is zeker niet de enige organisatie die worstelt met dit thema. Om anderen te laten profiteren van hun leerproces, zijn zij zo dapper om zich te laten volgen in dit traject. Bestuurder Paul, divisiemanager Anna Maria, communicatieadviseur Els en projectleider Jos gaan bloggen over hun ervaringen vanuit hun eigen rol, zodat anderen ervan kunnen leren. Wat komen ze tegen? Wat leren ze van en met andere organisaties? Waar lopen ze tegenaan? Volg de blogs op www.jeugdhulpallesinhetwerk.nl en via de kanalen van Jeugdzorg werkt! 

E-book: ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?’ 
Aantrekkelijke organisaties zijn van onschatbare waarde voor de sector. Maar wat maakt een jeugdhulporganisatie aantrekkelijk om voor te werken? Wat bepaalt of je blijft of gaat? Jeugdhulp. Alles in het werk vroeg aan medewerkers en bestuurders in jeugdhulp welke ingrediënten het succes bepalen. De uitkomsten van het onderzoek zijn de basis voor het inspiratieboek ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie’? Met goede voorbeelden, tips, tools en inspiratie uit het veld. 

Meer weten

#jeugdhulp #allesinhetwerk

lees verder

Nieuws

Goed werkgeverschap antwoord op hoge uitstroom en verzuim in jeugdhulp

Het eerste exemplaar ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?’ wordt vandaag op het event van Jeugdhulp. Alles in het werk in het Spoorwegmuseum Utrecht uitgereikt aan drie jeugdhulporganisaties.

Nieuws

Laatste plaatsen: meld je nu aan!

Last call! Er zijn nog een paar plekken (gratis) vrij voor de Inspiratieweek die a.s. maandag van start gaat. Kom langs en laat je verrassen door een mooie mix van inhoud, contact, vermaak en inspiratie!

Nieuws

Goed agressiebeleid ontwikkelen? Pak het integraal aan!

Veel organisaties worstelen met het maken van succesvol beleid tegen agressie. Reden voor de projectgroep ‘Agressievrij werken’ om te zoeken naar goede voorbeelden in het veld die wél werken. Resultaat: een integrale aanpak.

 

 

In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
Wil je meer informatie? Klik dan hier.