#F4E2E4

Projectleden verzamelen succesfactoren agressievrij werken

Uitschelden, bedreigen, intimidatie tot fysieke agressie: agressie is een actueel en urgent topic in jeugdhulp. Acht projectleden gaan nu succesfactoren verzamelen voor agressievrij werken in de sector.

De projectleden, afkomstig uit verschillende organisaties binnen jeugdhulp, gaan dit jaar werkzame factoren en goede praktijkvoorbeelden verzamelen, opgehaald bij verschillende jeugdhulporganisaties. Vervolgens gaan zij de opgedane kennis, de analyses en hulpmiddelen delen met werkgevers en professionele jeugdhulp.

Werkzame aanpak agressie

Ook geven ze advies over hoe een werkzame aanpak en succesfactoren in de sector sneller en beter te realiseren. Doel is dat er meer inzicht komt in het structureel aanpakken van agressie.

Agressie een halt toeroepen

Agressie gaat ten koste van werkplezier, leidt tot verzuim en het is ook veelgenoemde reden om te stoppen met het werken in jeugdhulp. Tijd om agressie tegen medewerkers in jeugdhulp een halt toe te roepen.

Meer weten?

 

#jeugdhulp #allesinhetwerk

lees verder

Nieuws

Goed werkgeverschap antwoord op hoge uitstroom en verzuim in jeugdhulp

Het eerste exemplaar ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?’ wordt vandaag op het event van Jeugdhulp. Alles in het werk in het Spoorwegmuseum Utrecht uitgereikt aan drie jeugdhulporganisaties.

Nieuws

Laatste plaatsen: meld je nu aan!

Last call! Er zijn nog een paar plekken (gratis) vrij voor de Inspiratieweek die a.s. maandag van start gaat. Kom langs en laat je verrassen door een mooie mix van inhoud, contact, vermaak en inspiratie!

Nieuws

Gedurfde stap om aantrekkelijke organisatie te worden

Goede medewerkers verlaten de organisatie en de medewerkerstevredenheid daalt al jaren. Bij Triade Vitree hebben ze al van alles geprobeerd om dit tij te keren. Helaas met onvoldoende resultaat. Vorig jaar zomer kwam het management tot de conclusie: onze medewerkers zijn ongelukkig en er moet nu écht iets gebeuren!  

In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
Wil je meer informatie? Klik dan hier.