#F4E2E4

Projectleden verzamelen succesfactoren agressievrij werken

Uitschelden, bedreigen, intimidatie tot fysieke agressie: agressie is een actueel en urgent topic in jeugdhulp. Acht projectleden gaan nu succesfactoren verzamelen voor agressievrij werken in de sector.

De projectleden, afkomstig uit verschillende organisaties binnen jeugdhulp, gaan dit jaar werkzame factoren en goede praktijkvoorbeelden verzamelen, opgehaald bij verschillende jeugdhulporganisaties. Vervolgens gaan zij de opgedane kennis, de analyses en hulpmiddelen delen met werkgevers en professionele jeugdhulp.

Werkzame aanpak agressie

Ook geven ze advies over hoe een werkzame aanpak en succesfactoren in de sector sneller en beter te realiseren. Doel is dat er meer inzicht komt in het structureel aanpakken van agressie.

Agressie een halt toeroepen

Agressie gaat ten koste van werkplezier, leidt tot verzuim en het is ook veelgenoemde reden om te stoppen met het werken in jeugdhulp. Tijd om agressie tegen medewerkers in jeugdhulp een halt toe te roepen.

Meer weten?

 

#jeugdhulp #allesinhetwerk

lees verder

Nieuws

Alle opbrengsten tot nu toe in één oogopslag

Ontbijtsessies, de Gouden Microfoon, de Complete agressie-aanpak, het e-book ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?’, een ‘Kansen in de regio’-kaart, een verkenning naar mbo’ers in jeugdhulp en een prachtige Inspiratieweek in juni. Het is zomaar een greep uit de totale opbrengst vanuit ons programma ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’.

Nieuws

Een ontbijt met een boodschap: ‘Samen staan we sterk!’

Vanuit de projectgroep Emancipatie van de professional geloven we dat jeugdhulpprofessionals altijd aan het roer kunnen staan van hun eigen loopbaan en hun werkgeluk. Met de ontbijtsessies zijn we in gesprek gegaan met jeugdhulpprofessionals over het thema emancipatie, onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Nieuws

De Complete agressie-aanpak nu beschikbaar!

Agressie tegen medewerkers is onacceptabel, dat vindt iedereen. Reden voor de projectgroep Agressievrij werken om een integrale aanpak te ontwikkelen.

In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van de initiatieven van Jeugdhulp. Alles in het werk? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

    Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
    Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
    Wil je meer informatie? Klik dan hier.