#D9E8EE

Taart voor inwerkprogramma team Rivierenland!

De hele eerste werkmaand zonder caseload starten en vijf uur per week mentorbegeleiding van een ervaren teamlid: het team Rivierenland binnen Jeugdbescherming Gelderland weet hoe ze nieuwe medewerkers zo goed mogelijk begeleiden!

De teamleden hebben twee jaar geleden gezamenlijk aangegeven wat ze binnen hun team wilden veranderen op het gebied van inwerken en behouden. Hun management luisterde en gaf vervolgens alle ruimte om hun ideeën uit te voeren. Het resultaat nadat ze één jaar geleden zijn gestart met het nieuwe inwerkprogramma: een fijn team met lage uitstroomcijfers.

Deze succesvolle aanpak leverde dit team een heerlijke taart op, die projectleiders Pascalle de Looff-Sevriens en Mireille Molenaar van de projectgroep Inwerken en behouden hen hoogstpersoonlijk kwamen brengen in Tiel. Gefeliciteerd!

Meer weten?

#jeugdhulp #allesinhetwerk

lees verder

Nieuws

Alle opbrengsten tot nu toe in één oogopslag

Ontbijtsessies, de Gouden Microfoon, de Complete agressie-aanpak, het e-book ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?’, een ‘Kansen in de regio’-kaart, een verkenning naar mbo’ers in jeugdhulp en een prachtige Inspiratieweek in juni. Het is zomaar een greep uit de totale opbrengst vanuit ons programma ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’.

Nieuws

Een ontbijt met een boodschap: ‘Samen staan we sterk!’

Vanuit de projectgroep Emancipatie van de professional geloven we dat jeugdhulpprofessionals altijd aan het roer kunnen staan van hun eigen loopbaan en hun werkgeluk. Met de ontbijtsessies zijn we in gesprek gegaan met jeugdhulpprofessionals over het thema emancipatie, onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Nieuws

De Complete agressie-aanpak nu beschikbaar!

Agressie tegen medewerkers is onacceptabel, dat vindt iedereen. Reden voor de projectgroep Agressievrij werken om een integrale aanpak te ontwikkelen.

In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van de initiatieven van Jeugdhulp. Alles in het werk? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

    Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
    Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
    Wil je meer informatie? Klik dan hier.