#D9E8EE

Taart voor inwerkprogramma team Rivierenland!

De hele eerste werkmaand zonder caseload starten en vijf uur per week mentorbegeleiding van een ervaren teamlid: het team Rivierenland binnen Jeugdbescherming Gelderland weet hoe ze nieuwe medewerkers zo goed mogelijk begeleiden!

De teamleden hebben twee jaar geleden gezamenlijk aangegeven wat ze binnen hun team wilden veranderen op het gebied van inwerken en behouden. Hun management luisterde en gaf vervolgens alle ruimte om hun ideeën uit te voeren. Het resultaat nadat ze één jaar geleden zijn gestart met het nieuwe inwerkprogramma: een fijn team met lage uitstroomcijfers.

Deze succesvolle aanpak leverde dit team een heerlijke taart op, die projectleiders Pascalle de Looff-Sevriens en Mireille Molenaar van de projectgroep Inwerken en behouden hen hoogstpersoonlijk kwamen brengen in Tiel. Gefeliciteerd!

Meer weten?

#jeugdhulp #allesinhetwerk

lees verder

Nieuws

Goed werkgeverschap antwoord op hoge uitstroom en verzuim in jeugdhulp

Het eerste exemplaar ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?’ wordt vandaag op het event van Jeugdhulp. Alles in het werk in het Spoorwegmuseum Utrecht uitgereikt aan drie jeugdhulporganisaties.

Nieuws

Laatste plaatsen: meld je nu aan!

Last call! Er zijn nog een paar plekken (gratis) vrij voor de Inspiratieweek die a.s. maandag van start gaat. Kom langs en laat je verrassen door een mooie mix van inhoud, contact, vermaak en inspiratie!

Nieuws

Gedurfde stap om aantrekkelijke organisatie te worden

Goede medewerkers verlaten de organisatie en de medewerkerstevredenheid daalt al jaren. Bij Triade Vitree hebben ze al van alles geprobeerd om dit tij te keren. Helaas met onvoldoende resultaat. Vorig jaar zomer kwam het management tot de conclusie: onze medewerkers zijn ongelukkig en er moet nu écht iets gebeuren!  

In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
Wil je meer informatie? Klik dan hier.