#c5d7dd

Webinar ‘Kan jij doen waar je echt voor staat?’ nu terug te kijken

Op dinsdagochtend 2 november organiseerden we het webinar met de titel ‘Kan jij doen waar je echt voor staat?’. Drie sprekers deelden hun kennis en ervaring: arts en psychotherapeut Anne van Gils, auteur Jos van der Horst en Jeugd- en Gezinsbeschermer Saskia Wouterson. Zij gaven elke hun eigen kijk op het thema emancipatie.

Zo maakten we een start met het thema ‘Emancipatie van de professional’. Een thema waarmee we alle andere uitkomsten en opbrengsten van ons programma verder willen brengen. Yolanda van Aspert (Jeugdzorg Nederland) en Maaike van der Aar (FNV) zijn beiden betrokken als kartrekker van dit project. Samen met (nog te werven) jeugdhulpprofessionals gaan zij dit thema op de kaart zetten.

Webinar gemist? Kijk het hier terug!

Van de (hele) impactdag vanuit ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’ is een ook een mooi visueel verslag gemaakt, bekijk deze hier.

Wil je met ons meedenken?
Op donderdag 20 januari 2022 gaan we met een groep enthousiaste jeugdhulpprofessionals verkennen hoe het projectplan voor ‘De emancipatie van de professional’ eruit komt te zien.
Interesse om hieraan deel te nemen?  Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan.
Meer lezen van veranderkundige Jos van der Horst, spreker tijdens het webinar?

#jeugdhulp #allesinhetwerk

lees verder

Nieuws

Goed werkgeverschap antwoord op hoge uitstroom en verzuim in jeugdhulp

Het eerste exemplaar ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?’ wordt vandaag op het event van Jeugdhulp. Alles in het werk in het Spoorwegmuseum Utrecht uitgereikt aan drie jeugdhulporganisaties.

Nieuws

Laatste plaatsen: meld je nu aan!

Last call! Er zijn nog een paar plekken (gratis) vrij voor de Inspiratieweek die a.s. maandag van start gaat. Kom langs en laat je verrassen door een mooie mix van inhoud, contact, vermaak en inspiratie!

Nieuws

Gedurfde stap om aantrekkelijke organisatie te worden

Goede medewerkers verlaten de organisatie en de medewerkerstevredenheid daalt al jaren. Bij Triade Vitree hebben ze al van alles geprobeerd om dit tij te keren. Helaas met onvoldoende resultaat. Vorig jaar zomer kwam het management tot de conclusie: onze medewerkers zijn ongelukkig en er moet nu écht iets gebeuren!  

In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
Wil je meer informatie? Klik dan hier.