#c5d7dd

Webinar ‘Kan jij doen waar je echt voor staat?’ nu terug te kijken

Op dinsdagochtend 2 november organiseerden we het webinar met de titel ‘Kan jij doen waar je echt voor staat?’. Drie sprekers deelden hun kennis en ervaring: arts en psychotherapeut Anne van Gils, auteur Jos van der Horst en Jeugd- en Gezinsbeschermer Saskia Wouterson. Zij gaven elke hun eigen kijk op het thema emancipatie.

Zo maakten we een start met het thema ‘Emancipatie van de professional’. Een thema waarmee we alle andere uitkomsten en opbrengsten van ons programma verder willen brengen. Yolanda van Aspert (Jeugdzorg Nederland) en Maaike van der Aar (FNV) zijn beiden betrokken als kartrekker van dit project. Samen met (nog te werven) jeugdhulpprofessionals gaan zij dit thema op de kaart zetten.

Webinar gemist? Kijk het hier terug!

Van de (hele) impactdag vanuit ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’ is een ook een mooi visueel verslag gemaakt, bekijk deze hier.

Wil je met ons meedenken?
Op donderdag 20 januari 2022 gaan we met een groep enthousiaste jeugdhulpprofessionals verkennen hoe het projectplan voor ‘De emancipatie van de professional’ eruit komt te zien.
Interesse om hieraan deel te nemen?  Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan.
Meer lezen van veranderkundige Jos van der Horst, spreker tijdens het webinar?

#jeugdhulp #allesinhetwerk

lees verder

Nieuws

Alle opbrengsten tot nu toe in één oogopslag

Ontbijtsessies, de Gouden Microfoon, de Complete agressie-aanpak, het e-book ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?’, een ‘Kansen in de regio’-kaart, een verkenning naar mbo’ers in jeugdhulp en een prachtige Inspiratieweek in juni. Het is zomaar een greep uit de totale opbrengst vanuit ons programma ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’.

Nieuws

Een ontbijt met een boodschap: ‘Samen staan we sterk!’

Vanuit de projectgroep Emancipatie van de professional geloven we dat jeugdhulpprofessionals altijd aan het roer kunnen staan van hun eigen loopbaan en hun werkgeluk. Met de ontbijtsessies zijn we in gesprek gegaan met jeugdhulpprofessionals over het thema emancipatie, onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Nieuws

De Complete agressie-aanpak nu beschikbaar!

Agressie tegen medewerkers is onacceptabel, dat vindt iedereen. Reden voor de projectgroep Agressievrij werken om een integrale aanpak te ontwikkelen.

In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van de initiatieven van Jeugdhulp. Alles in het werk? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

    Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
    Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
    Wil je meer informatie? Klik dan hier.