Klariena Bouma

Adviseur & trainer binnen jeugdhulp & het sociaal domein
“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”
#E3E6DC

“Momenteel ben ik als zelfstandige werkzaam binnen de jeugdhulp en het sociaal domein. Ik geef onder andere trainingen over allerlei onderwerpen die met het werken binnen de sector te maken hebben en daarnaast werk ik als trainingsacteur binnen de sector.

Mijn werkervaring ligt op het gebied van de jeugdhulpverlening en binnen het sociaal domein, onder andere als ambulant & systeem begeleider, jeugdconsulent en kwaliteitsmedewerker binnen verschillende gemeenten.

Mijn passie ligt bij alles wat met de jeugdhulp te maken heeft.  “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” Dat is een quote die bij mij past in het werkveld. Door te ervaren leer je. Dit is dan ook iets wat ik in mijn werk erg belangrijk vind; ervaren door te delen en te doen.

Mijn doel is om op die manier samen bij te kunnen dragen aan de verbeteringen binnen de jeugdhulp en het sociaal domein.

Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik bij dit thema ben aangehaakt; het samen kijken naar wat nodig is om op een prettige manier werkzaam te blijven binnen deze soms heftige maar o zo mooie en waardevolle tak van sport.

Want de mensen die echt “met hun voeten in de klei staan”, zijn de mensen die daadwerkelijk van grote invloed kunnen zijn voor de jeugdigen en hun gezinnen die dit nodig hebben. Door samen met deze mensen in contact te zijn en hen te vragen wat nodig is, kunnen we volgens mij met elkaar iets heel moois en waardevols gaan neerzetten.”

In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van de initiatieven van Jeugdhulp. Alles in het werk? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

    Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
    Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
    Wil je meer informatie? Klik dan hier.