Lisa Philips

Coach en trainer jeugdhulpprofessional
“Heb het lef om het dynamische vak van de jeugdhulp kleur en fleur te geven”
#E3E6DC

“We werken in een fantastisch vakgebied als je het mij vraagt. Het verschil maken voor een kind, jeugdige of gezin: dat is waar het om draait. Ik ben zelf jarenlang werkzaam geweest als jeugdhulpverlener, waarvan de laatste vijf jaar als manager. Daarnaast ben ik sinds 2020 ondernemer! Ik vind het belangrijk om regie en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen duurzame inzetbaarheid. Alleen op die manier kun je als professional het verschil blijven maken voor de jeugd.

Ik vind het een interessant en tegelijkertijd schokkend gegeven dat er zoveel jeugdhulpprofessionals uitstromen. Daarnaast blijft het ziekteverzuim in de branche ongekend hoog. Een hoge werkdruk, een volle caseload, grote verantwoordelijkheid, pittige en complex(ere) casuïstiek, er zijn allerlei factoren die een rol kunnen spelen. Ik lever graag een bijdrage om duurzame inzetbaarheid op de agenda te zetten. Zorgen voor talentvolle professionals die het lef hebben om ons dynamische vak kleur en fleur te geven! Dat is de reden waarom ik mijn eigen bedrijf Spiegelbeeld ben gestart en tevens waarom ik met veel bevlogenheid en enthousiasme een bijdrage lever aan het project Blijf voor de Jeugd. Ik sta voor de ontwikkeling, groei en stimulering van de jeugdhulpprofessionals zodat zij hun passie in kunnen zetten in het belang van het kind.”

 

In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van de initiatieven van Jeugdhulp. Alles in het werk? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

    Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
    Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
    Wil je meer informatie? Klik dan hier.