/

/

Leidinggeven aan professionals

Aan medewerkers vraag ik regelmatig: ‘Hebben we nog verkering?

Jeugdhulp Friesland wil medewerkers eerder betrekken bij grote organisatieveranderingen. En samen kijken of medewerkers nog op hun plek zitten en nog een toekomst bij Jeugdhulp Friesland voor zich zien. Judith Wietsma, net begonnen als adviseur Vitaliteit en Inzetbaarheid, en Harriët Venekamp, hr beleidsadviseur, leggen uit waarom ze deze stap binnen Jeugdhulp Friesland hebben gezet.

#E3E6DC

Wat is de belangrijkste vraag die je aan je medewerkers stelt?
Judith: ‘Ik begin altijd met een vraag over de persoonlijke drijfveren van de medewerkers. Gekscherend vraag ik dan: ‘Hebben we nog verkering?’. En dat is meteen een hele moeilijke vraag. Want verkering betekent: ‘ik blijf nog wel een tijdje’. Het is vrij duidelijk als een medewerker volmondig zegt: ‘Ja, ik ben nog niet klaar, ik wil nog blijven.’ Maar als je direct al hoort: ‘ik weet het niet’, of ‘nee’, dan voer je meteen een gesprek over een mogelijke heroriëntatie op het werk. Je kijkt dan samen: gaat het om het soort werk, kan dat nog veranderen? Of kan ik daar als adviseur wat in betekenen? Mijn doel is om het perspectief van medewerkers in zo’n situatie te verruimen.’

Vinden medewerkers het dan lastig om perspectief te zien?
Judith: ‘Vaak wel, ja. Ze zitten vaak zo vast in een bepaalde situatie, dat ze geen helder zicht meer hebben. Ik probeer dan te achterhalen hoe het komt dat ze in deze moeilijke situatie zijn beland. Wat hebben wij als organisatie gemist? Hoe heeft het zover kunnen komen? Vaak is het zo dat medewerkers al de keuze hebben gemaakt om weg te gaan, als we dat gesprek eenmaal voeren. Heel erg jammer. We gaan ons de komende tijd daarom richten op dat preventieve stuk.’

Hoe ziet dat preventieve stuk er in de praktijk uit?
Harriët: ‘We willen medewerkers eerder betrekken bij (grote) veranderingen in de organisatie. Bijvoorbeeld door eerder het gesprek aan te gaan: ‘Hoe zie jij jouw rol bij deze verandering? Wat heb je nodig om te blijven?’ Die vragen worden nu soms te laat gesteld en daarmee verliezen we goede medewerkers. Deze gesprekken zijn natuurlijk ook belangrijk bij reorganisaties waarbij er een kans is dat medewerkers gedwongen moeten vertrekken. Als je als organisatie bijvoorbeeld weet: we gaan een bepaalde richting op, dan is het belangrijk daar de tijd voor nemen. Dan neem je je medewerkers in een vroeg stadium al echt mee in deze nieuwe ontwikkelingen.’ Judith vervolgt: ‘Tijdens dat proces kunnen zij ook duidelijke keuzes maken, zodat ze zelf kunnen beslissen: ‘past deze richting nog bij mij?’ In het verleden werden medewerkers soms kort van tevoren ingelicht, terwijl ze bepaald werk al jaren met passie deden. Dat kan echt niet. En daar willen we dus ook niet meer naar terug. Maar ik moet ook eerlijk zijn: we hebben nog veel te doen om deze beweging vorm te geven. Daar zijn we nu nog niet.‘

"Die vragen worden nu soms te laat gesteld en daarmee verliezen we goede medewerkers"

Gebruik je een bepaalde methode om dit gesprek te voeren?
Judith: ‘Ja, zeker. We gebruiken standaard het Huis van Werkvermogen. Dit model gaat uit van vier factoren die invloed hebben op de inzetbaarheid van medewerkers: gezondheid, opleiding en competenties, persoonlijke drijfveren en motivatie en werkomgeving (o.a. leiderschap en waardering). Deze factoren worden in dialoog met elkaar verkend en besproken. En er worden afspraken met elkaar over gemaakt. Maar ik gebruik de laatste tijd ook vaak een eenvoudig testje over leefstijl, om samen met de medewerker te kijken of daar iets te winnen is. De resultaten zijn vaak verbluffend! Met een kleine interventie op het gebied van leefstijl kan je vaak al veel veranderen.’

Op welke manier bieden jullie medewerkers perspectief?
Harriët: ‘We willen laten zien dat de jeugdhulp breed is en dat medewerkers dus echt een keuze hebben. Ik vind dat we binnen Jeugdhulp Friesland qua functies wel wat meer kunnen ontschotten, want sommige functies zijn zo gespecialiseerd dat er bijna geen weg terug meer lijkt, of een weg opzij. Judith: ‘Er is een enorme loyaliteit binnen de eigen groepen, mensen voelen het soms als disloyaliteit richting collega’s om verder te kijken. Die familiaire jas is prachtig, maar kan ook verstikkend werken. Je ziet dat sommige medewerkers om die redenen niet vertrekken en zichzelf daarmee tekort doen. En soms zelfs uitvallen.‘

"Dit model gaat uit van 4 factoren: gezondheid, competenties, motivatie en werkomgeving"

Bieden jullie medewerkers mobiliteitstrajecten aan?
Judith: ‘Te weinig, vind ik. En dat heeft verschillende redenen. Zoals ik net al zei voelen medewerkers die behoefte zelf vaak niet. Maar ook vinden leidinggevenden het soms niet prettig om handjes te moeten missen, want zo kijken zij ernaar. Ook is er de laatste jaren minder geld beschikbaar om medewerkers tijdelijk ergens anders te laten rondkijken. En dan heb ik het nu alleen nog maar over mobiliteit bínnen Jeugdhulp Friesland. Uitwisseling tussen collega-jeugdhulporganisaties gebeurt ook weinig: als puntje bij paaltje komt ben je toch elkaars concurrenten. Wel hebben we lijntjes met andere sectoren, zoals het onderwijs en de (huisartsen)zorg. Daar is ook enorme behoefte aan goede jeugdprofessionals. Ik kijk altijd naar: ‘hoe kan deze persoon worden behouden voor de jeugdhulp?’. Het liefst binnen onze organisatie, maar buiten vind ik het ook prima. Als de kwaliteiten van een medewerker maar worden ingezet voor de goede zaak, dat vind ik heel belangrijk.’ Harriët vult aan dat met ‘Noord voor Jeugd’, een initiatief van een aantal Noordelijke jeugdzorgorganisaties, de samenwerking meer opgezocht wordt. Het uitgangspunt hierbij is om professionals voor de jeugdzorg te behouden.

Wat is jullie gouden tip om behouden te blijven voor de jeugd?
Judith: ‘Waardeer je mensen voor al het fantastische werk dat ze in deze branche doen en spreek dat veel vaker uit. En niet alleen als mensen afscheid nemen, maar maak er een gewoonte van.’ Harriët: ’Ik sluit me hier helemaal bij aan. Zeker als medewerkers in een twijfelfase zitten, kan die waardering een enorm verschil maken.‘

Kansen in de regio

Friesland

Groningen

Drenthe

Noord Holland

Flevoland

Overijssel

Utrecht

Gelderland

Zuid Holland

Zeeland

Noord Brabant

Limburg

#jeugdhulp #allesinhetwerk

Lees verder

Doorleef samen de kernwaarden van je organisatie

Als hr-manager van het bankwezen naar jeugdhulp: is dat een grote stap? Jeanette van der Horn – van den Bos besloot begin 2020 de sprong te wagen en kwam in dienst bij Jeugdbescherming Noord & Veilig Thuis Groningen. Een mooi gesprek over lef, kernwaarden en leiderschap.

Het gaat niet om imago, maar om behoud

Jeugdbeschermer bij Jeugdbescherming Gelderland én Ambassadeur Jeugd: Jan Pieter Meijer is het allebei. Vanuit zijn inmiddels jarenlange ervaring in de jeugdzorg zet hij zich in voor het schetsen van een realistisch beeld voor medewerkers die net komen kijken.

Goed werkgeverschap is meer dan behoud

Nadine van Wezel werkt bij Asendo als jeugdzorgwerker én personeelsadviseur. Ze heeft een bijzondere samenwerking in de regio gezocht. Want toen jeugdzorgorganisatie Jutz failliet ging, nam ze het initiatief om de vacatures van Asendo op hun intranet te plaatsen.

Zeeland

Inspiratieworkshops Zorg voor je loopbaan | 19 oktober

Diverse inspiratieworkshops om je werkgeluk of vitaliteit te verbeteren. Je krijgt praktische tips waarmee je de dag erna meteen al een verschil kunt maken. Door Viazorg.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: susanne.bidlot@bjzlimburg.nl.

Zeeuwse vacaturebank

Alle Zeeuwse vacatures én stages op één plek. Vacatures, opdrachten én stageplaatsen in Zeeland, voor WO, HBO & MBO, centraal te vinden en goed selecteerbaar.

ViaZorg

Dé vacaturesite voor zorg en welzijn in Zeeland. Op ZZ.nl vind je alles over werken en leren in de zorg- en welzijnssector in Zeeland.

Utrecht

Info bijeenkomst Leren en Werken bij Pluryn | 18 oktober

Voor iedereen die interesse heeft in een leer-/werktraject. In deze online bijeenkomst hoor je meer over de opleiding, opleidingsaanbieders en locaties van Pluryn waar een leer-/werktraject mogelijk is.

Landelijk Festival Duurzame Inzetbaarheid | 8 november

Wil jij als werkgever in de jeugdhulp jouw organisatie vooruit helpen met duurzame inzetbaarheid? Deze wervelende dag is gericht op uitwisseling van kennis, inspiratie en praktijkvoorbeelden. Door spdi.

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie de Rading.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: info@spiegelbeeldtraineeships.nl.

Vacatures | Utrechtzorg

Werken en leren in zorg en welzijn.

Zuid-Holland

Netwerk Regionale Samenwerking Jeugd | 3 oktober

Werkgevers uit de regio bespreken de mogelijkheden om samenwerking op te zoeken in de jeugdhulp. Door Zwconnect.

Matchcafé Doorstroom | 27 september

Behoud professionals binnen zorg- en welzijnsorganisaties in de regio door laagdrempelig cv’s en vacatures uit te wisselen. Voor HR-adviseurs en recruiters van organisaties. Door ZWconnect.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: info@spiegelbeeldtraineeships.nl.

Testimonials van jeugdbeschermers

Jeugdbescherming west laat zien wat een jeugdbeschermer doet.

Vacaturebank | Zorgenwelzijnplein

Hier vind je alle informatie over leren én werken in de zorg en welzijn in de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord. Het Zorg en Welzijn Plein is bedoeld voor scholieren, werkzoekenden en werknemers in de zorg- en welzijnssector.

Noord-Brabant

Koplopersbijeenkomst personeelstekorten | 8 november

Tijdens de koploperbijeenkomst krijg je inspiratie en praktisch handvatten om personeelstekorten in zorg en welzijn op te lossen. Voor managers, HR, of bestuurders van organisaties. Door Actie Leer Netwerk.

Info bijeenkomst Leren en Werken bij Pluryn | 18 oktober

Voor iedereen die interesse heeft in een leer-/werktraject. In deze online bijeenkomst hoor je meer over de opleiding, opleidingsaanbieders en locaties van Pluryn waar een leer-/werktraject mogelijk is.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: susanne.bidlot@bjzlimburg.nl.

Vacatures | BrabantZorg

Werken en leren in zorg en welzijn. Via dit overzicht vind je alle zorg en welzijn vacatures in Noord-Brabant.

Friesland

Training De kracht van LinkedIn | 4 oktober

Netwerken is essentieel voor het vinden van een nieuwe baan. LinkedIn is een krachtig middel om te netwerken en jezelf een je professionele kwaliteiten neer te zetten. In de training leer je over de mogelijkheden voor het bouwen van een netwerk en een sterk profiel. Inclusief 2 gratis loopbaangesprekken. Door ZorgpleinNoord.

Online training CV: klaar om te scoren! | 11 oktober

Een CV is maatwerk: een visitekaartje passend bij de vacature. Maar hoe maak je een goed CV? In deze training krijg je handvatten. Inclusief 2 gratis loopbaangesprekken. Door ZorgpleinNoord.

Training Hoe schrijf je een uitnodigende sollicitatiebrief | 20 oktober

Start jij een zoektocht naar een functie bij een andere organisatie? In deze training krijg je handvatten om een pakkende en uitnodigende motivatiebrief te schrijven. Door ZorgpleinNoord.

Workshop LoopbaanFIT | 7 november

Past je baan nog bij je? Of wil je iets anders? Om goede keuzes te kunnen maken is het belangrijk dat je een analyse maakt van jezelf. Neem jezelf – lichamelijk en geestelijk – onder de loep tijdens de workshop. Aanvullend kun je twee gratis loopbaanadviesgesprekken krijgen. Door Zorgpleinnoord.

Speeddatedag | 27 oktober

Voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Wil je kennismaken met werkgevers in zorg en welzijn? Of wil je als jeugdhulporganisatie nieuwe professionals vinden? Bezoek de speeddatedag van ZorgpleinNoord.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: info@klariena.nl.

Inspiratie over werken in jeugdzorg

Noord voor Jeugd biedt vacatures, verhalen, en uitleg over jeugdzorg.

Vacatures in Noord-Nederland | ZorgpleinNoord

ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt medewerkers en werkgevers.

Groningen

Training De kracht van LinkedIn | 4 oktober

Netwerken is essentieel voor het vinden van een nieuwe baan. LinkedIn is een krachtig middel om te netwerken en jezelf een je professionele kwaliteiten neer te zetten. In de training leer je over de mogelijkheden voor het bouwen van een netwerk en een sterk profiel. Inclusief 2 gratis loopbaangesprekken. Door ZorgpleinNoord.

Online training CV: klaar om te scoren! | 11 oktober

Een CV is maatwerk: een visitekaartje passend bij de vacature. Maar hoe maak je een goed CV? In deze training krijg je handvatten. Inclusief 2 gratis loopbaangesprekken. Door ZorgpleinNoord.

Training Hoe schrijf je een uitnodigende sollicitatiebrief | 20 oktober

Start jij een zoektocht naar een functie bij een andere organisatie? In deze training krijg je handvatten om een pakkende en uitnodigende motivatiebrief te schrijven. Door ZorgpleinNoord.

Workshop LoopbaanFIT | 7 november

Past je baan nog bij je? Of wil je iets anders? Om goede keuzes te kunnen maken is het belangrijk dat je een analyse maakt van jezelf. Neem jezelf – lichamelijk en geestelijk – onder de loep tijdens de workshop. Aanvullend kun je twee gratis loopbaanadviesgesprekken krijgen. Door Zorgpleinnoord.

Speeddatedag | 27 oktober

Voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Wil je kennismaken met werkgevers in zorg en welzijn? Of wil je als jeugdhulporganisatie nieuwe professionals vinden? Bezoek de speeddatedag van ZorgpleinNoord.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: info@klariena.nl.

Inspiratie over werken in jeugdzorg

Noord voor Jeugd biedt vacatures, verhalen, en uitleg over jeugdzorg.

Vacatures in Noord-Nederland | ZorgpleinNoord

ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt medewerkers en werkgevers.

Drenthe

Training De kracht van LinkedIn | 4 oktober

Netwerken is essentieel voor het vinden van een nieuwe baan. LinkedIn is een krachtig middel om te netwerken en jezelf een je professionele kwaliteiten neer te zetten. In de training leer je over de mogelijkheden voor het bouwen van een netwerk en een sterk profiel. Inclusief 2 gratis loopbaangesprekken. Door ZorgpleinNoord.

Online training CV: klaar om te scoren! | 11 oktober

Een CV is maatwerk: een visitekaartje passend bij de vacature. Maar hoe maak je een goed CV? In deze training krijg je handvatten. Inclusief 2 gratis loopbaangesprekken. Door ZorgpleinNoord.

Training Hoe schrijf je een uitnodigende sollicitatiebrief | 20 oktober

Start jij een zoektocht naar een functie bij een andere organisatie? In deze training krijg je handvatten om een pakkende en uitnodigende motivatiebrief te schrijven. Door ZorgpleinNoord.

Workshop LoopbaanFIT | 7 november

Past je baan nog bij je? Of wil je iets anders? Om goede keuzes te kunnen maken is het belangrijk dat je een analyse maakt van jezelf. Neem jezelf – lichamelijk en geestelijk – onder de loep tijdens de workshop. Aanvullend kun je twee gratis loopbaanadviesgesprekken krijgen. Door Zorgpleinnoord.

Speeddatedag | 27 oktober

Voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden. Wil je kennismaken met werkgevers in zorg en welzijn? Of wil je als jeugdhulporganisatie nieuwe professionals vinden? Bezoek de speeddatedag van ZorgpleinNoord.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: info@klariena.nl.

Inspiratie over werken in jeugdzorg

Noord voor Jeugd biedt vacatures, verhalen, en uitleg over jeugdzorg.

Vacatures in Noord-Nederland | ZorgpleinNoord

ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt medewerkers en werkgevers.

Gelderland

Lerend netwerk Duurzame inzetbaarheid | 1 november

In de bijeenkomsten van het lerend netwerk worden diverse thema’s rondom duurzame inzetbaarheid behandeld. Voor HR-professionals en medewerkers die duurzame inzetbaarheid in de portefeuille hebben. Door WGV Zorg en Welzijn.

Leernetwerk loopbaanontwikkeling | 3 november

Wil je loopbaanontwikkeling op de agenda krijgen bij het bestuur/management van jouw organisatie? Bezoek deze sessie met gastsprekers, feiten en cijfers en tips voor het opstellen van een businesscase. Voor loopbaancoaches of HR-professionals die zich bezig houden met loopbaanontwikkeling. Door WZW.

Info bijeenkomst Leren en Werken bij Pluryn | 18 oktober

Voor iedereen die interesse heeft in een leer-/werktraject. In deze online bijeenkomst hoor je meer over de opleiding, opleidingsaanbieders en locaties van Pluryn waar een leer-/werktraject mogelijk is.

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Pluryn.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: marjan.holthuis@parlevinkeradvies.nl.

Vacatures | Werken in Zorg en Welzijn

Alles over werken, leren en je ontwikkelen in jeugdhulp Gelderland.

De Werkgeverij

De Werkgeverij is een innovatief samenwerkingsverband van werkgevers en hun werknemers in Zorg, Welzijn, Kinderopvang en Jeugdzorg. De partners delen onderling werk en medewerkers, gebaseerd op goed werkgeverschap, goed werknemerschap en vertrouwen.

Limburg

Koplopersbijeenkomst personeelstekorten | 8 november

Tijdens de koploperbijeenkomst krijg je inspiratie en praktisch handvatten om personeelstekorten in zorg en welzijn op te lossen. Voor managers, HR, of bestuurders van organisaties. Door Actie Leer Netwerk.

Lerend Netwerk Behoud | 22 september

In dit netwerk zoeken organisaties samen naar antwoorden rondom behoud, goed werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid. Kom meedenken als werkgever in de jeugdhulp!

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Xonar.

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Rubicon.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: susanne.bidlot@bjzlimburg.nl.

Banenrijk Limburg

De vacaturebank van Limburg. Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Zorgnet Limburg

Aarzel niet en zet jouw eerste of volgende stap in zorg en welzijn in gang! Bij het Loopbaanloket vind je dé handvaten die jij nodig hebt om jouw toekomst vorm te geven. Of je nu op het punt staat je carrière te beginnen of je loopbaan verder te ontwikkelen.

Overijssel

Lerend netwerk Duurzame inzetbaarheid | 1 november

In de bijeenkomsten van het lerend netwerk worden diverse thema’s rondom duurzame inzetbaarheid behandeld. Voor HR-professionals en medewerkers die duurzame inzetbaarheid in de portefeuille hebben. Door WGV Zorg en Welzijn.

Info bijeenkomst Leren en Werken bij Pluryn | 18 oktober

Voor iedereen die interesse heeft in een leer-/werktraject. In deze online bijeenkomst hoor je meer over de opleiding, opleidingsaanbieders en locaties van Pluryn waar een leer-/werktraject mogelijk is.

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Pluryn.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: marjan.holthuis@parlevinkeradvies.nl.

Vacatures in de zorg in Oost-Nederland | ZorgSelect

Zoek vacatures in de zorg in Oost-Nederland.

Noord-Holland

Workshop Werk en Zingeving | 10 oktober

Hoe kan je zingeving vinden in je werk? Wat geeft houvast en een gevoel van geborgenheid en rust? Dat kunnen professionals in deze workshop ontdekken! Door Sigra.

Workshop Persoonlijk profiel | 11 oktober

Wil je je verder ontwikkelen? Wat zou je anders willen aan je huidige baan en hoe pak je dat aan? Met een krachtig beeld van je kwaliteiten kun je zelf het stuur in handen nemen en keuzes maken die bij je passen. In de workshop Persoonlijk profiel brengen we in kaart wie je bent, wat je kan en wil. Door Sigra.

Meet & Greet Zorg en Welzijn | 11 oktober

Wil je kennismaken met meerdere werkgevers in zorg en welzijn? Benieuwd welke vacatures, leerwerkplekken of opleidingen er voor jou beschikbaar zijn? Schrijf je in voor de meet & greet!

Verhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Parlan.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: info@spiegelbeeldtraineeships.nl.

Vacatures | Infopunt Zorg

Infopunt Zorg is hét platform voor informatie over werken en opleiden in de sector Zorg en Welzijn. Ontdek jouw mogelijkheden in de regio’s Kennemerland, Amstelland en Meerlanden

Kom werken in de zorg

Op deze site van Sigra vind je alle vacatures in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Zaanstreek Waterland en Noord-Holland Noord. In Sigra zijn ruim 120 organisaties verenigd, met samen meer dan 130.000 medewerkers.

Werken in Jeugdhulp Amsterdam

In jeugdhulp zijn er op elk moment van jouw carrière kansen. Of je nu net klaar bent van school, al veel ervaring hebt, of als je vanuit een andere sector wilt instromen. Ontdek meteen wat jouw kansen zijn!

Flevoland

Info bijeenkomst Leren en Werken bij Pluryn | 18 oktober

Voor iedereen die interesse heeft in een leer-/werktraject. In deze online bijeenkomst hoor je meer over de opleiding, opleidingsaanbieders en locaties van Pluryn waar een leer-/werktraject mogelijk is.

Matchtafel | 6 oktober

Voor recruiters van zorg- en welzijnsorganisaties. Organisaties brengen vacatures, projecten en medewerkers bij elkaar onder de aandacht, om samen talenten te behouden. Door Flever.

Ervaringsverhalen van professionals

Verhalen van professionals bij organisatie Triade Vitree.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: marjan.holthuis@parlevinkeradvies.nl.

Vacatures | ZowelWerk

Op deze site vind je alles over leren, werken en je ontwikkelen in zorg en welzijn in Flevoland. Ontdek hier welke mogelijkheden er voor jou zijn.
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
Wil je meer informatie? Klik dan hier.