Goed werkgeverschap antwoord op hoge uitstroom en verzuim in jeugdhulp

21-06-2022

Het eerste exemplaar ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?’ wordt vandaag op het event van Jeugdhulp. Alles in het werk in het Spoorwegmuseum Utrecht uitgereikt aan drie jeugdhulporganisaties.

Gedurfde stap om aantrekkelijke organisatie te worden

12-04-2022

Goede medewerkers verlaten de organisatie en de medewerkerstevredenheid daalt al jaren. Bij Triade Vitree hebben ze al van alles geprobeerd om dit tij te keren. Helaas met onvoldoende resultaat. Vorig jaar zomer kwam het management tot de conclusie: onze medewerkers zijn ongelukkig en er moet nu écht iets gebeuren!  

‘Medewerkers verdienen meer aandacht en een centrale plek’

11-11-2021

Bestuurder van Triade Vitree, Paul van der Linden, gaf tijdens de impactdag van ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’ (2 nov) terplekke zijn medewerking aan een vervolgtraject van het project ‘Aantrekkelijke organisatie’. Dat deed hij door zijn organisatie aan te bieden als leerorganisatie. Wat houdt dat precies in?

Werkbeleving: dit maakt het verschil

14-10-2021

Welke factoren beïnvloeden de door professionals genoemde belangrijkste ingrediënten van aantrekkelijke organisaties? Een verdiepende analyse op CBS-data geeft een duidelijk beeld.

Student als spiegel voor professional

11-06-2021

“Studenten brengen weer wat boekenwijsheid en theorie terug in de praktijk en hebben een frisse blik. Tegelijkertijd geef je studenten een inkijkje in de praktijk,” zegt teammanager Daniëlle van Schaik van Lokalis.

Onderzoek: aantrekkelijke organisatie zet kind centraal

03-12-2020

Wat maakt een jeugdhulporganisatie aantrekkelijk om voor te werken? Uit onderzoek blijkt dat het centraal stellen van het belang van kinderen en jongeren op nummer 1 staat.

 

#jeugdhulp #allesinhetwerk

In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van de initiatieven van Jeugdhulp. Alles in het werk? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

    Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
    Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
    Wil je meer informatie? Klik dan hier.