Tools

Geïnspireerd geraakt om te leren van mooie voorbeelden en meteen aan de slag te gaan? Deze tools helpen je op weg een juiste invulling te geven aan het bouwen van een aantrekkelijke organisatie.

Inspiratieboek aantrekkelijke organisatie

Hoe word je een aantrekkelijke organisatie? En welke ingrediënten bepalen het succes? Het antwoord op die vraag vind je in dit e-book.

Tips Schijf van Vier voor meer werkplezier

Aan de slag met werkplezier in je team of organisatie? Doe ideeën op aan de hand van de Schijf van Vier voor meer werkplezier.

7 tips om het kind centraal te stellen

Het kind centraal stellen. Hoe doe je dat in je werk? Of je nu jeugdprofessional, hr-adviseur of bestuurder bent: met deze 7 tips uit het veld kom je verder!

Top 10 ingrediënten aantrekkelijke organisatie

Wat maakt je organisatie zo aantrekkelijk om voor te werken? We maakten een top 10 ingrediënten op basis van een enquête onder meer dan 300 medewerkers in de brede jeugdhulp.

Ontdek jouw manier van reflecteren

Reflecteren kun je op verschillende manieren doen. Welke aanpak past het best bij jou? Ontdek het zelf!

Direct aan de slag met deze tips voor werkplezier

Meteen aan de slag met werkplezier? Deze tips helpen je alvast een eind op weg!

 

Tips: hoe ga met waardering en erkenning aan de slag?

Je medewerkers belonen en waarderen: hoe doe je dat op een succesvolle manier? 3 tips uit de praktijk hoe je daarmee aan de slag kunt gaan.

Werkbeleving: zo maak je het verschil

Tevreden medewerkers. Dat is wat je als jeugdzorgorganisatie wilt. Bekijk hoe je het verschil kunt maken.

Tips: hoe maak je reflectie onderdeel van je werk?

Hoe maak je tijd voor reflectie? Door het onderdeel van je werk te maken. Deze praktische tips helpen je op weg.

Doe de zelfscan cultuur van vertrouwen

Iedereen draagt zijn steentje bij aan de cultuur van vertrouwen binnen de organisatie. Wat is jouw aandeel hierin? Doe deze zelfscan en je weet wat je al goed doet en wat beter kan.

De Thermometer Werkgeluk

Willen jullie binnen je organisatie ook aan de slag met het verbeteren van jullie werkgeluk? Gebruik dan deze tool voor individuele medewerkers. Vul na elke stelling een rapportcijfer in en krijg goed zicht op jouw werkgeluk!

#jeugdhulp #allesinhetwerk

In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van de initiatieven van Jeugdhulp. Alles in het werk? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

    Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
    Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
    Wil je meer informatie? Klik dan hier.