Een jaar vol inspiratie, verbinding en impact!

Special

22 december 2022 | Editie 7

2022: INSPIRATIE, VERBINDING EN IMPACT!

Ook dit jaar hebben we samen weer alles in het werk gezet voor een sterkere jeugdhulp. Zodat professionals gezond, veilig en met veel plezier kunnen en willen blijven werken in deze betekenisvolle sector.

 

Ontbijtsessies, de Gouden Microfoon, de Complete agressie-aanpak, het e-book ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?’, een ‘Kansen in de regio’-kaart en een verkenning naar mbo’ers in jeugdhulp. Het is zomaar een greep uit de totale opbrengst vanuit ons programma. Velen deelden met ons ervaringen.

 

Met als absolute highlight: de landelijke Inspiratieweek waarin jeugdhulporganisaties hun deuren openden voor een workshop of kijkje in de keuken. In het Spoorwegmuseum deelden we vanuit alle thema’s in dialoog de opbrengsten en versterkten we wat werkt.

 

Dank aan iedereen die hier aan bijgedragen heeft! Nog eens rustig terugblikken op alle resultaten? Bekijk het programmabeeld:

IS ONZE MISSIE NU VOLTOOID?

Nee, zeker niet. We kunnen samen nog veel meer impact maken. En daarom werken we nu al met elkaar aan plannen om een vervolg te geven aan het programma ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’! Hierover vertellen we je graag begin volgend jaar meer.

Voor nu wensen wij jullie hele fijne feestdagen en een inspirerend en een impactvol 2023!

 

Klik hier om je uit te schrijven of instellingen te wijzigen.

Copyright 2021   Contact   Privacy   Cookiebeleid