Doe mee!

SAMEN GAAN WE VOOR NOG MEER IMPACT

Goede praktijkvoorbeelden, tools waar je echt iets aan hebt en inspirerende verhalen. Samen verzamelen en ontwikkelen we vanuit ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’ veel waardevolle informatie om met elkaar te delen en van elkaar te leren. Want dat is ons gezamenlijke doel: een betere jeugdhulp waarin het lekker werken is en mensen willen blíjven werken.

 

Wat kan jij doen?

Volg ons op LinkedIn en deel de berichten die we regelmatig plaatsen en gebruik #jeugdhulp #allesinhetwerk. Of plaats onze banner in jullie communicatiemiddelen (intranet, nieuwsbrief etc.) met link naar website. Zo bereiken we zoveel mogelijk mensen in jeugdhulp!

Of abonneer je op onze nieuwsbrief en specials die gemiddeld één keer in de zes weken worden verstuurd.

Ook ben je van harte welkomen bij de bijeenkomsten vanuit ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’, zoals de succesvolle Inspiratieweek met live en online sessies. Op LinkedIn, deze website en via de nieuwsbrief houden we je op hoogte van de nieuwste bijeenkomsten.

Of pak de Gouden Microfoon en vertel, net als Elfadil, aan je mede-jeugdhulpprofessionals wanneer jij voor jezelf opstond. Inspireer met jouw voorbeelden en vergroot de emancipatie van jeugdhulpprofessionals. Stuur ons een mail als de Gouden Microfoon jouw kant op mag komen!

En heb jij een goed praktijkvoorbeeld dat aansluit bij één van onze thema’s? Deel die dan met ons, want mensen die ín jeugdhulp werken kunnen immers het beste vertellen waar ze tegenaan lopen, maar vooral: welke oplossingen zij voor zichzelf, voor hun collega’s en/of hun organisatie hebben gecreëerd. Dat kan vanuit het perspectief van uitvoerende medewerkers, maar ook vanuit hr-professionals, leidinggevenden of bestuurders.

 

Tot slot:

Heb je vragen of wil je meer weten over ´Jeugdhulp. Alles in het werk´? Heb je een goed idee om onze impact nog meer te vergroten of wil je op een bepaald thema met ons meedenken? Neem dan contact op via e-mail of bel ons!

 

Arbeidsmarkttafel Jeugd

jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl

085 1051850

 

Bezoekadres:

Koningin Wilhelminalaan 3

3527 LA Utrecht

#jeugdhulp #allesinhetwerk

In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van de initiatieven van Jeugdhulp. Alles in het werk? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

    Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
    Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
    Wil je meer informatie? Klik dan hier.