Aantrekkelijke organisatie

Aantrekkelijke organisaties zijn de bouwstenen voor een sterke arbeidsmarkt jeugd. Maar wat maakt een organisatie aantrekkelijk om voor te werken? Wat bepaalt of je blijft of gaat? Wij verzamelen de ingrediënten voor succes en ondersteunen organisaties die hiermee aan de slag willen. Alles in het werk om te bouwen aan aantrekkelijke organisaties in jeugdhulp, voor jou en je collega’s. Nu en in de toekomst.

Uitgelicht

Nieuws

Gedurfde stap om aantrekkelijke organisatie te worden

Goede medewerkers verlaten de organisatie en de medewerkerstevredenheid daalt al jaren. Bij Triade Vitree hebben ze al van alles geprobeerd om dit tij te keren. Helaas met onvoldoende resultaat. Vorig jaar zomer kwam het management tot de conclusie: onze medewerkers zijn ongelukkig en er moet nu écht iets gebeuren!  

Tools

Inspiratieboek aantrekkelijke organisatie

Hoe word je een aantrekkelijke organisatie? En welke ingrediënten bepalen het succes? Het antwoord op die vraag vind je in dit e-book.

Inspiratie

‘Werkplezier is niet van een groepje op kantoor, maar van ons allemaal’

‘We hebben zo’n hoog verloop dat we niet kunnen ontkennen dat er iets aan de hand is. En je zit zoveel tijd van je leven op je werk, dan moet het toch op zijn minst leuk zijn? Ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen zoveel beter en leuker kan. Daarom zet ik me in voor het project Werkplezier’, zegt Els Reinders, senior communicatieadviseur van Triade Vitree 

Inspiratie

Werkplezier op de agenda

In een stressvolle en emotionele baan is relativeren en ontladen minstens net zo belangrijk. Maar hoe doe je dat met een hoge caseload en een volle agenda? En hoe kunnen organisaties daaraan bijdragen? In de laatste editie van het inspiratieboek ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie?’ aandacht voor werkplezier. 

Nieuws

‘Medewerkers verdienen meer aandacht en een centrale plek’

Bestuurder van Triade Vitree, Paul van der Linden, gaf tijdens de impactdag van ‘Jeugdhulp. Alles in het werk’ (2 nov) terplekke zijn medewerking aan een vervolgtraject van het project ‘Aantrekkelijke organisatie’. Dat deed hij door zijn organisatie aan te bieden als leerorganisatie. Wat houdt dat precies in?

Blogs

Ik pieker over de vraag: hoe gaan we van cynisme naar vertrouwen?

“‘Ik wil samen met het projectteam keihard aan de slag om het werkplezier terug te brengen, maar ben bang dat we een deel van onze medewerkers niet meekrijgen, omdat ze er geen vertrouwen meer in hebben”, vertelt Paul van der Linden (bestuurder).

Aanpak: aantrekkelijke organisatie

Aantrekkelijk zijn voor blij en blijvend talent. Dat willen we voor jeugdhulporganisaties in Nederland.

 

 

iHUB

11 november 2022

Ongewenst verloop: alle (zorg)organisaties hebben er last van. Dus je kunt gaan bivakkeren bij de achterdeur en deze krampachtig proberen op slot te houden. Of je gaat een LAT-relatie aan.

In deze blog zet onze collega Anne-Marije Tervooren, expert HR Cyclus & Talentontwikkeling, uiteen wat het oplevert als je als werkgever je professionele flirt skills inzet: https://lnkd.in/ehuVPTBd

Lees meer

#verloop #werkgeluk #jeugdzorg #werkenindezorg

Jan Pieter Meijer

Waardezoeker | Verwoorder | Verbeelder | Ambassadeur Jeugdzorg

23 oktober 2022

Hoe als leidinggevende/manager/bestuurder omgaan met werknemers?

Zeker in onderwijs/jeugdzorg/zorg waar een grote mate van autonomie niet alleen vaak past bij die mensen, maar ook nog eens noodzakelijk is voor goede kwaliteit én werkgeluk!…

Lees meer

#jeugdzorg #jeugdbescherming #ambassadeurjeugd

Timo van Laarschot

Master Management & Innovatie | Ondersteuningsteam Zorg voor de Jeugd

13 oktober 2022

158 kilometer is de enkele reis deze ochtend

Zijn deze kilometers waardevol? Absoluut!

De derde van tien trainingsdagen die ik verzorg voor de JeugdzorgPlus van Horizon in Castricum staat vandaag in de agenda’s.

Lees meer

Patricia de Roos

Trajectregisseur VPT bij Triade Vitree - Ambassadeur Jeugd i.o. BPSW 2022

5 oktober 2022

‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.’

Een aantal maanden geleden committeerde ik me aan ons gezamenlijk gedragen thema ‘Werkplezier’, een initiatief vanuit de arbeidsmarkttafel jeugd onder de titel Aantrekkelijke organisaties. Onlangs is dit op on-hold gezet. Terecht naar mijn mening, want onze organisatie is op het moment even niet zo aantrekkelijk…

Lees meer

Danielle de Bruin

Werkgelukdeskundige| Projectlid FCB Arbeidsmarkttafel jeugd|

23 september 2022

Hoe tof is het als werkgeluk prominent op de agenda staat en de jeugdhulpprofessional nu echt centraal komt te staan. Zij weten natuurlijk het allerbest wat ze nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Toekomstmuziek of gaat het nu echt gebeuren?

Lees meer

Jeugdzorg werkt!

14 september 2022

“Medewerkers vinden werkgeluk steeds belangrijker”. Anne-Marije Tervooren legt uit hoe het werkgelukmodel VVIP een belangrijke plek inneemt in de gesprekscyclus van iHUB. Wil je weten hoe zij werkgeluk blijvend op de agenda heeft gezet?

Lees het interview 👉

Lees meer

#werkgeluk #werkplezier #werkplezieropwoensdag #jeugdzorg #jeugdhulp #jeugdzorgwerkt

Sandra Raggl

Afdelingscoördinator bij Horizon Jeugdzorg en Onderwijs. Jeugdzorg plus groep, ambulant team, gezinsbehandeling.

13 september 2022

Weet je wat pas echt te gek is?
Werken voor een werkgever die tijd en ruimte geeft voor het onderwerp werkgeluk!
Hoe is dat bij jullie? Ben jij trots en gelukkig in je werk ?

Lees meer

iHUB

9 september 2022

iHUB steunt jeugdbeschermers
Bestuurder Lieke van Domburgh: ‘Ik begrijp hun noodkreet heel goed’

iHUB erkent dat het voor jeugdbeschermers steeds moeilijker is geworden om hun werk goed te doen..

Lees meer

#jeugdbescherming #jeugdzorg #samenwerking

Anne-Marije Tervooren

Expert HR cyclus, Talentontwikkeling & Werkgeluk bij iHUB

22 juli 2022

Leertraject: Bouwen aan een aantrekkelijke organisatie. Wij doen mee! Vandaag een teamdag met Team Larix van het Antonius…

Lees meer

#trots #werkgeluk #samenleren #debesteversievanjezelfzijn

voor Jeugd & Gezin

21 juni 2022

Vandaag is tijdens de opening van de Inspiratieweek van Jeugdhulp. Alles in het werk het eerste fysieke exemplaar van uitgereikt van ‘Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie’. Het boek is gebaseerd op onderzoek onder medewerkers en bestuurders in de brede jeugdhulp. Jeugdhulp. Alles in het werk vroeg welke ingrediënten het succes van een aantrekkelijke organisatie bepalen. Dit leverde tien ingrediënten op…

Lees meer

#voorjeugdengezin #arbeidsmarkttafel #jeugdhulpallesinhetwerk

Maaike van der Aar

Landelijk bestuurder FNV Jeugdzorg

22 juni 2022

Gisteren was de ‘inspiratiedag’. Waar alle 6 projecten van de arbeidsmarkttafel (van werkgevers en werknemers/bonden en JZ Ned) voorbij kwamen en collega’s en werkgevers inspiratie konden opdoen hoe de sector aantrekkelijker te maken.

Één van de projecten is ‘aantrekkelijke organisatie’. Waar we hebben onderzocht wat de ingrediënten zijn van een aantrekkelijke organisatie. Daar hebben we een boek van gemaakt. Tot zover de theorie…

Lees meer

Matthijs Laurs

Partner in Change | Op naar meer werkgeluk! | cultuurontwikkeling in de zorg

22 juni 2022

Gisteren mocht ik meedoen tijdens het live event van #JeugdhulpAllesinhetwerk. Een schitterend georganiseerd event waar ik, zo gebiedt de eerlijkheid mij te zeggen, met een wat zwaar gemoed naartoe ging. Vragen als “komen er genoeg mensen om een beweging op gang te brengen?”, “waarom nog steeds diezelfde thema’s?” en “zullen er ook bestuurders zijn?” hielden mij bezig.

Nou, die stemming sloeg wel om..

Lees meer

Lucas Swennen

Branding, Employee Experience, Meten van werkgeluk, HappinessBureau, Klant- en medewerkersreis, Podcast Happy People - Better Business

15 september 2021

De reis is begonnen! De ervaring die je als organisatie biedt aan je medewerkers doet ertoe.

Samen met Joep van Rensch begeleid ik een traject voor Jeugdzorg werkt! over de medewerkersreis (employee journey).
Vijf jeugdzorgorganisaties brengen een deel van de medewerkersreis in kaart om te zien waar het goed gaat en waar het beter kan met de ervaring van de medewerkers. Een belangrijke stap daarbij is …

Lees meer

#Werkgeluk #EmployeeExperience #EmployeeJourneyMapping

Jolande ter Avest

Advocaat / Mediator / Eigenaar bij Avest Advocaten

22 juni 101

Ik stuurde net een mail naar drie medewerkers (waaronder een teamleider) van Jeugdbescherming Amsterdam. Ik kreeg direct drie ziekmeldingen retour. Alleen in dringende gevallen contact opnemen met de bureaudienst. Het dringendst in de jeugdzorg (vóór alle andere problemen) is het welzijn en de zorg voor het eigen personeel. Zonder goed (en liefst uitstekend) personeel geen goede zorg voor kinderen.

Lees meer

Sander Mook

Ambassadeur Jeugd Nederland | Maatschappelijk Werk | Ambulant gezinshulpverlener | Supervisor | Registercoach |

13 mei 2021

Hoe fijn is het als de bestuurders van Triade VitreePaul van der LindenAfien SpreenDidier Dohmen en de Raad van Bestuur met wederom een kaartje en lekkere attentie laten blijken dat zij nog steeds onze inzet en doorzettingsvermogen zeer waarderen! Een gebaar dat op de werkvloer zeer gewaardeerd wordt! Dank jullie wel voor dit gebaar en dit hart onder de riem.
Iedere afdeling, iedere werknemer levert op zijn en haar eigen wijze een bijdrage aan de zorg en aandacht voor onze clienten. Met elkaar voor elkaar.

Lees meer

#Vitree #triadevitree #methartvoorjou

Thijs Jansen

CEO & Co-Founder Professional Honour Foundation

17 maart 2021

Op 28 januari 2021 vond het Nationaal Alternatieven-lab Écht doen wat nodig is plaats, een initiatief van de gemeente Oude-IJsselstreek en Stichting Beroepseer. Het centrale thema van de dag was organiseren met lef in het #sociaaldomein. Hoe doe je dat? Wat is daarvoor nodig?
Hoe pakt de gemeente Oude-IJsselstreek de transformatie aan? …

Lees meer

Jeugdformaat

26 maart 2021

Jeugdformaat doet mee met Stapril! In de maand april lopen onze collega’s elke dag 10.000 stappen. Dat doen we om fit en gezond te blijven, en tegelijk om aandacht te vragen voor kinderarmoede in Nederland…

Lees meer

#Jeugdformaat #Stapril #kinderarmoede

Jeugdzorg werkt!

22 maart 2021

Welke oplossingen zien onderzoekers voor de personeelstekorten in #jeugdzorg? Wat betekent corona voor professionals? En wat maakt een jeugdhulporganisatie aantrekkelijk om voor te werken?

De meest relevante onderzoeken op een rij in een mooi overzicht…

Lees meer

#hr #arbeidsmarkt #jeugdhulp

"HET KLINKT ALS DE EMANCIPATIE VAN DE JEUGDWERKER EN DAT IS HET OOK"

Maaike van der Aar, Landelijk bestuurder FNV Zorg & Welzijn

projectleden

Antoinet Messink

Projectondersteuner

Regiecentrum Bescherming en Veiligheid

"Het dankjewel van een kind is het mooiste compliment"

Bojoura Maarbach

Projectleider, zorgfunctionaris

Levvel

“Ik doe wat nodig is en werk vanuit mijn hart”

Freerk van der Kammen

Hoofd hr expertisecentrum

Regiecentrum Bescherming en Veiligheid

'Ik wil graag een maatschappelijke bijdrage kunnen leveren.'

Kitty Schipperheijn

Manager Jeugd

Impegno

'Dit is de sector waar ik als kind al wilde werken!'

Thijs Jansen

Directeur

Stichting Beroepseer

“De geldklem waarin veel gemeenten zitten, leidt tot precies de verkeerde reflexen”

#jeugdhulp #allesinhetwerk

Friesland

Webinar kansen en mogelijkheden in zorg en welzijn | 7 december

Geen vak zo breed als de zorg: laat je inspireren en ontdek jouw kansen en mogelijkheden in de zorg. Waar liggen de kansen? En wat moet je weten om verder te komen? In dit webinar komt aan bod hoe je aan de slag kan met je loopbaan. Door ZorgpleinNoord.

Workshop CV: klaar om te scoren! | 8 december

Een CV is maatwerk. Jouw visitekaartje passend bij de vacature! Maar hoe doe je dat? In deze online training krijg je handvatten voor het maken van zo’n CV. Inclusief 2 gratis loopbaangesprekken. Door ZorgpleinNoord.

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Inspiratie over werken in jeugdzorg

Noord voor Jeugd biedt vacatures, verhalen, en uitleg over jeugdzorg.

Vacatures in Noord-Nederland | ZorgpleinNoord

ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt medewerkers en werkgevers.

Groningen

Webinar kansen en mogelijkheden in zorg en welzijn | 7 december

Geen vak zo breed als de zorg: laat je inspireren en ontdek jouw kansen en mogelijkheden in de zorg. Waar liggen de kansen? En wat moet je weten om verder te komen? In dit webinar komt aan bod hoe je aan de slag kan met je loopbaan. Door ZorgpleinNoord.

Workshop CV: klaar om te scoren! | 8 december

Een CV is maatwerk. Jouw visitekaartje passend bij de vacature! Maar hoe doe je dat? In deze online training krijg je handvatten voor het maken van zo’n CV. Inclusief 2 gratis loopbaangesprekken. Door ZorgpleinNoord.

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Inspiratie over werken in jeugdzorg

Noord voor Jeugd biedt vacatures, verhalen, en uitleg over jeugdzorg.

Vacatures in Noord-Nederland | ZorgpleinNoord

ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt medewerkers en werkgevers.

Drenthe

Webinar kansen en mogelijkheden in zorg en welzijn | 7 december

Geen vak zo breed als de zorg: laat je inspireren en ontdek jouw kansen en mogelijkheden in de zorg. Waar liggen de kansen? En wat moet je weten om verder te komen? In dit webinar komt aan bod hoe je aan de slag kan met je loopbaan. Door ZorgpleinNoord.

Workshop CV: klaar om te scoren! | 8 december

Een CV is maatwerk. Jouw visitekaartje passend bij de vacature! Maar hoe doe je dat? In deze online training krijg je handvatten voor het maken van zo’n CV. Inclusief 2 gratis loopbaangesprekken. Door ZorgpleinNoord.

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Inspiratie over werken in jeugdzorg

Noord voor Jeugd biedt vacatures, verhalen, en uitleg over jeugdzorg.

Vacatures in Noord-Nederland | ZorgpleinNoord

ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt medewerkers en werkgevers.

Noord-Holland

Meet & Greet Zorg en Welzijn | 17 januari

Ben je opzoek naar een passende (nieuwe) baan in zorg en welzijn? Kom kennis maken met meerdere werkgevers en opleiders!

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Verhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Parlan.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Vacatures | Infopunt Zorg

Infopunt Zorg is hét platform voor informatie over werken en opleiden in de sector Zorg en Welzijn. Ontdek jouw mogelijkheden in de regio’s Kennemerland, Amstelland en Meerlanden

Kom werken in de zorg

Op deze site van Sigra vind je alle vacatures in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Zaanstreek Waterland en Noord-Holland Noord. In Sigra zijn ruim 120 organisaties verenigd, met samen meer dan 130.000 medewerkers.

Werken in Jeugdhulp Amsterdam

In jeugdhulp zijn er op elk moment van jouw carrière kansen. Of je nu net klaar bent van school, al veel ervaring hebt, of als je vanuit een andere sector wilt instromen. Ontdek meteen wat jouw kansen zijn!

Flevoland

Matchtafel voor HR en recruiters | 8 december

Wil je medewerkers de kans geven zich te ontwikkelen en nieuw talent vinden voor jouw jeugdhulporganisatie? Bij de matchtafel wisselen werkgevers en UWV vacatures, projecten en talenten uit. Door Flever.

Netwerkbijeenkomst Werven en Behoud | 1 december

Het netwerk Werken & Behoud focust zich op het bij elkaar brengen/versterken van de aansluiting tussen zorg- en welzijnsorganisaties en het onderwijs op het domein van Werken & Behoud. Door Flever, voor HR-adviseurs.

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Ervaringsverhalen van professionals

Verhalen van professionals bij organisatie Triade Vitree.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Vacatures | ZowelWerk

Op deze site vind je alles over leren, werken en je ontwikkelen in zorg en welzijn in Flevoland. Ontdek hier welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Overijssel

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Pluryn.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Vacatures in de zorg in Oost-Nederland | ZorgSelect

Zoek vacatures in de zorg in Oost-Nederland.

Utrecht

Online werksessie onboarding | 13 december

Hoe faciliteert u een warm welkom voor al uw nieuwe collega’s? Hoe zorgt u dat ze zich welkom voelen, aarden, op belangrijke momenten de juiste begeleiding krijgen, en zich daadwerkelijk verbonden voelen met collega’s en de organisatie? In de werksessie inspireren we elkaar actief aan de slag te gaan met onboarding. Door Utrechtzorg.

HR-netwerk: de positie van HR | 8 december

Veel HR-afdelingen bedenken en ontwikkelen diverse instrumenten om een bijdrage te leveren aan het arbeidsmarktvraagstuk. Toch blijven het vaak ‘HR-feestjes’ en blijft een groot deel van de impact onbenut. Hoe kunnen we de positie van HR verstevigen?

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie de Rading.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Vacatures | Utrechtzorg

Werken en leren in zorg en welzijn.

Gelderland

Vitaliteitsevent voor HR | 13 december

Hoe word jij de (HR) partner bij duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie? Pak de kans op inspiratie, bewustwording, inzichten en een eerste of verdere toerusting in jouw HR-rol en maak hierin de verbinding met jouw praktijksituatie. Door WGV.

Matchtafelbijeenkomst stedendriehoek | 1 december

Wil je medewerkers de kans geven zich te ontwikkelen en nieuw talent vinden voor jouw jeugdhulporganisatie? Bij de matchtafel wisselen werkgevers vacatures, projecten en talenten uit. Door WGV.

Meet&Greet Karakter | 1 december

Wil je weten hoe het is om te werken bij Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie? Kom online vrijblijvend kennismaken en leer meer over werken bij Karakter.

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Jouw talent onder de aandacht bij De Werkgeverij

Via De Werkgeverij kan je jouw talent onder de aandacht brengen bij verschillende werkgevers in (o.a.) jeugdhulp. Werkgevers kunnen solliciteren naar jouw talent. Ook kan je werken aan je loopbaan, evenementen bijwonen en scholing vinden.

Kijkje in de keuken bij Jeugdbescherming Gelderland | 1 december

Ben je jeugdprofessional en zou je willen zien hoe het eraan toegaat bij Jeugdbescherming Gelderland? Op 1 december ben je welkom om te kijken wat jeugdbescherming inhoudt in de praktijk.

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Pluryn.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Vacatures | Werken in Zorg en Welzijn

Alles over werken, leren en je ontwikkelen in jeugdhulp Gelderland.

De Werkgeverij

De Werkgeverij is een innovatief samenwerkingsverband van werkgevers en hun werknemers in Zorg, Welzijn, Kinderopvang en Jeugdzorg. De partners delen onderling werk en medewerkers, gebaseerd op goed werkgeverschap, goed werknemerschap en vertrouwen. Nieuwsgierig wat de Werkgeverij voor jou als werkgever in de jeugdhulp kan betekenen bij het vinden, delen en behouden van professionals?

Zuid-Holland

Online inspiratiesessie werkgeluk | 15 december

Deze online inspiratiesessie helpt je om meer plezier, voldoening en zingeving te ervaren in je werk. Je gaat aan de slag met een praktische tool om zelf invloed uit te oefenen op de mate van plezier, voldoening en zingeving. Door ZW-connect.

Online workshop vitaliteit | 13 december

Vitaliteit is een basisbehoefte, zeker voor medewerkers in de jeugdhulp, waarin de focus veelal op het zorgen voor de ander ligt. In deze workshop zoom je in op jouw waarden, leer je de 5 gouden regels voor vitaliteit, en krijg je tips en oefeningen voor meer veerkracht. Door ZW-connect.

Train-de-coach Jobcraften | 31 januari

Van werk veranderen zonder van baan te veranderen. Met jobcraften brengen de medewerkers zelf kleine veranderingen aan in de werksituatie met als doel het werkplezier te vergroten. Wil jij als HR-professional of loopbaancoach ook aan de slag met werkplezier en zelfregie van medewerkers?

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Testimonials van jeugdbeschermers

Jeugdbescherming west laat zien wat een jeugdbeschermer doet.

Vacaturebank | Zorgenwelzijnplein

Hier vind je alle informatie over leren én werken in de zorg en welzijn in de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord. Het Zorg en Welzijn Plein is bedoeld voor scholieren, werkzoekenden en werknemers in de zorg- en welzijnssector.

Zeeland

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Zeeuwse vacaturebank

Alle Zeeuwse vacatures én stages op één plek. Vacatures, opdrachten én stageplaatsen in Zeeland, voor WO, HBO & MBO, centraal te vinden en goed selecteerbaar.

ViaZorg

Dé vacaturesite voor zorg en welzijn in Zeeland. Op ZZ.nl vind je alles over werken en leren in de zorg- en welzijnssector in Zeeland.

Noord-Brabant

Open deur IkZorg. Contactpunt | 19 december

Heb je vragen over leren en werken in zorg en welzijn? De deur van het IkZorg. Contacpunt saat voor jou open. Loop binnen voor een orienterend adviesgesprek en stel al jouw vragen.

Talentenmarkt sociaal domein | 14 december

Ben je nieuwsgierig welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen de jeugdhulp en het sociaal domein? Dan is dit jouw kans om in gesprek te gaan met zorg- en welzijnsorganisaties bij jou in de buurt. Je krijgt een beeld van wat werken binnen het sociaal domein inhoudt.

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Vacatures | BrabantZorg

Werken en leren in zorg en welzijn. Via dit overzicht vind je alle zorg en welzijn vacatures in Noord-Brabant.

Limburg

Lerend Netwerk Behoud | 8 december

In het netwerk Lerend Netwerk Behoud komen verschillende onderwerpen rondom behoud, goed werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid aan bod, met als doel antwoorden en inspiratie te vinden. Voor HR-professionals. Door Zorg aan Zet.

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Xonar.

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Rubicon.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Banenrijk Limburg

De vacaturebank van Limburg. Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Zorgnet Limburg

Aarzel niet en zet jouw eerste of volgende stap in zorg en welzijn in gang! Bij het Loopbaanloket vind je dé handvaten die jij nodig hebt om jouw toekomst vorm te geven. Of je nu op het punt staat je carrière te beginnen of je loopbaan verder te ontwikkelen.

Zelf een kans insturen?

In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van de initiatieven van Jeugdhulp. Alles in het werk? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

    Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
    Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
    Wil je meer informatie? Klik dan hier.