Agressievrij werken

Online, verbaal en fysiek. Agressie tegen jeugdhulpprofessionals komt helaas in allerlei vormen voor. De projectgroep Agressievrij werken heeft de afgelopen tijd een integrale aanpak ontwikkeld om agressie tegen medewerkers zoveel mogelijk te voorkomen dan wel te verminderen. We noemen dit de Complete agressie-aanpak. Bekijk de animatie of ga direct aan de slag! Hieronder lees je ervaringen van jeugdhulprofessionals die vertellen hoe zij omgaan met agressie in hun organisatie.

 

Dienstverlening en veilig werken

Dienstverlening en veilig werken

Corné Dijkstra

Manager Kwaliteit en Certificering bij Jeugdbescherming Overijssel (JBOV)

‘Betrek de hele organisatie bij het opstellen van agressiebeleid’

Risico's en preventie

Risico's en preventie

Auke Spans

Jeugdhulpprofessional

‘Zorg eerst voor jezelf, dan voor het kind’

De-escaleren en veilig handelen

De-escaleren en veilig handelen

Laura Vols

Communicatiemedewerker bij Jeugdbescherming west

‘Veel medewerkers zien het als een ver-van-hun-bed-show’

Afhandeling en nazorg

Afhandeling en nazorg

Jojet de Graaf

Oud-beleidsadviseur Horizon

‘Een nazorgteam voorkomt dat jeugdhulpprofessionals uitvallen’

Organisaties aan de slag!

Organisaties aan de slag!

William Bertrand

Adviseur en projectleider pilots 'Werken met de integrale aanpak'

‘Het samen met organisaties doorlopen van deze integrale aanpak levert veel nieuwe inzichten op!’

Uitgelicht

Stevige aanpak tegen agressie

Agressie tegen jeugdwerkers. Online, verbaal of fysiek. Het komt veel voor en simpele kant-en-klare oplossing is er niet. Enkel met stevig in je schoenen staan kom je er niet.

 

Inspiratie

De ABC-piramide zorgt voor de ondertiteling bij bepaald gedrag

Bijna niemand is uit het niets agressief of bedreigend, er gaat haast altijd ander gedrag aan vooraf. Alice Kwakkernaat, ambulant gezinshulpverlener bij Triade Vitree, gebruikt al jaren met succes de ABC-piramide, een methodiek die zich richt op het voorkomen van agressie door aan te sluiten op iemands gedrag. Ze maakte speciaal voor kinderen en hun ouders een vertaling van het model.

Nieuws

De Complete agressie-aanpak nu beschikbaar!

Agressie tegen medewerkers is onacceptabel, dat vindt iedereen. Reden voor de projectgroep Agressievrij werken om een integrale aanpak te ontwikkelen.

Mascha Struijk

Professional vanuit je hart Podcast - Auteur - Spreker - Incompany Trainingen en Workshops

28 oktober 2022

“HELP IK WORD GEMANIPULEERD! – DE IMPACT VAN ONZICHTBARE AGRESSIE”
Bij agressie denken we aan slaan, schoppen, gooien en misschien ook aan schelden of schreeuwen. De vorm van agressie die echter de meeste impact heeft is onzichtbaar…

Lees meer

#professionalvanuitjehart #metliefdeenlef #jeugdzorg #jeugdhulp #agressie

Christiane Keizer

Ben jij manager in de (jeugd)zorg, die zich zorgen maakt over het functioneren en behoud van hun team als gevolg van agressie in het werk. Wil je een stabiel team ondanks agressie en hoge werkdruk?

21 oktober 2022

Hoort agressie er niet gewoon bij binnen de jeugdzorg? Deze vraag stelde Maria Punch mij afgelopen vrijdag tijdens een interview…

Lees meer

#radio #interview #learning #jeugdzorg

Sociaal Werk werkt!

5 oktober 2022

Wil jij als sociaal werker helpen bijdragen aan een complete agressie-aanpak voor organisaties in jeugdzorg en sociaal werk? Meld je dan aan voor het testpanel. Het project ‘Integrale aanpak veilig werken’ heeft als doel organisaties in sociaal werk en jeugdzorg te ondersteunen bij de integrale aanpak van agressie. Test jij mee voor het onderdeel ‘Actualiseren tools agressie’?

Lees meer

#sociaalwerk #sociaalwerker #agressieaanpak #testpanel

Jeugdzorg werkt!

23 september 2022

Ongewenst gedrag gaat over pesten, seksuele intimidatie, discriminatie en agressie. Het kan in elke organisatie gebeuren. Voorkom het waar mogelijk en pak het aan waar nodig.

Hoe je dat doet, lees je in de vernieuwde arbocatalogus jeugdzorg…

Lees meer

#ongewenstgedrag #arbocatalogus #jeugdzorg

Carlijn ten Bos

Een stevig en stabiel team binnen de (jeugd)zorg? Door meer grip te krijgen op agressie help ik managers aan een stevig en stabiel team ondanks het meemaken van agressie op de werkvloer.

21 september 2022

Minder agressie meemaken binnen het werken in de (jeugd)zorg, wie wil dat nou niet? Ik heb voor jou een document gemaakt met 10 tips hoe je om kan gaan met verbale agressie en het vaak ook zelfs kan voorkomen! …

Lees meer

#ondernemen #agressie #jeugdhulp #jeugdzorg

Christiane Keizer

Training | Coaching | Advies over agressiebeleid

7 augustus 2022

Kan je eerder begrip opbrengen voor agressief gedrag van iemand door de situatie waarin iemand zit? Bijvoorbeeld door een onrustige thuissituatie, zorgen over de kinderen, niet tevreden over een samenwerking, oneerlijk behandeld zijn, het meemaken van onrecht, korter lontje door hoge rekeningen….

Lees meer

#agressie #persoonlijkegroei #jeugdzorg #gezondheidszorg #onderwijs

Nadine van Wezel

HR-Adviseur - Jeugdzorgwerker B SKJ geregistreerd - Asendo

22 juni 2022

Gisteren als projectlid #agressievrij werken aanwezig geweest op de #inspiratiedag van #jeugdhulpallesinhetwerk! In het spoorwegmuseum in Utrecht! Dank aan iedereen die aanwezig was en met ons allemaal een inspirerende dag heeft vormgegeven! Als projectgroep hebben we bijgedragen met…

Lees meer

Mirjam van de Guchte

Jeugdbeschermer| Ambassadeur Jeugd|Blogger| Projectlid agressievrij werken| Consulent Groene Hart Ziekenhuis

21 juni 2022

Wat een inspirerende en leuke dag was het vandaag tijdens de inspiratieweek van #Jeugdhulpallesinhetwerk !
Met mooie mensen, mooie verhalen op een mooie plek; in het spoorwegmuseum te Utrecht.

Een podcast en presentatie verder en weer een ervaring rijker!

Bedankt Senada NikocevicNadine van WezelVeronica JockerHenrieke van DiermenMireille Molenaar Mascha Struijk Susanne BidlotIrene De Brauw-Pedroz

Lees meer

Christiane Keizer

Kan jou leren om agressie in je werk te voorkomen. Wij leren jou en je collega's hoeveel invloed ze zelf hebben op het voorkomen van agressie. Training | coaching | advies over agressiebeleid

14 september 2021

Agressie voorkomen, dat kan jij ook!

Carlijn ten Bos en ik weten uit eigen ervaring dat iedereen zelf meer kan doen om agressie te voorkomen dan je nu waarschijnlijk denkt. Natuurlijk zijn er uitzonderingen en onvoorspelbare extreme situaties, maar daar voor is nog zo veel te winnen. Agressie is nooit acceptabel, wel zien wij dus veel ruimte voor meer eigen invloed.

Lees meer

#sociaaldomein #jeugdzorg #jeugdhulp #training

Jeugdbescherming Overijssel

14 juli 2021

Meer dan 90% van de jeugdbeschermers heeft regelmatig te maken met agressie en bedreigingen. Nieuw wetsvoorstel is hard nodig. Dit vertelt bestuurder Ruud Brinkman van JbOV in Tubantia. https://lnkd.in/gVd5y35

Lees meer

#agressiejeugdzorg

Jeugdbescherming Overijssel

24 april 2021

Op 7 april bracht minister van Rechtsbescherming Sander Dekker een bezoek aan JbOV. Hij ging in gesprek met jeugdbeschermers over de toenemende mate van agressie die zij ervaren tijdens hun werk.
Een recent gehouden medewerkers onderzoek geeft weer dat ruim 85% van de medewerkers van JbOV meerdere keren te maken heeft gehad met verbaal geweld en ongeveer 11 % heeft zelfs fysiek geweld ervaren. Bij JbOV is structureel aandacht voor het tegengaan van agressie door ondersteuning en training van medewerkers. Landelijk is een projectgroep ‘Agressievrij werken in de jeugdhulp’ ingesteld…

Lees meer

#agressievrijwerken

Jeugdzorg werkt!

22 april 2021

De cijfers zijn bekend, maar toch blijft het schrikken. Acht op de tien medewerkers in #jeugdzorg (81%) ervaren #agressie of ongewenst gedrag. Voor de sector zorg en welzijn ligt het percentage op 74.

Verbeterpunten voor jeugdzorg? …

Lees meer

#jeugdhulp #allesinhetwerk #agressievrijwerken

SAFE Apps

april 2021

Jeugdzorg professionals krijgen regelmatig te maken met agressie en/of geweld. Download dit ebook en leer hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Lees meer

Christiane Keizer

- Expert in het voorkomen van agressie. - Wij leren je medewerkers hoeveel invloed ze zelf hebben op het voorkomen van agressie. - Training | coaching | advies over agressiebeleid

1 april 2021

Weet jij of je ongevraagd op Youtube of Facebook staat?
Deze week gingen Carlijn ten Bos en ik op onderzoek uit op internet. Wat is er te vinden over jeugdzorgwerkers op social media? En helaas kwamen we heel wat tegen.

Lees meer

#jeugdzorg #jeugdbescherming

Sander Mook

Ambassadeur Jeugd Nederland | Maatschappelijk Werk | Ambulant gezinshulpverlener | Supervisor | Registercoach i.o. |

9 maart 2021

https://lnkd.in/d_gz7hC

Wat is voor jou het verschil tussen emoties en agressie? Ben jij je bewust van jouw krachten en valkuilen en waar jouw grens ligt van wat nog acceptabel is en wat niet? Voel jij je gehoord en gesteund door jouw organisatie? Wat heb JIJ nodig om je werk goed maar ook vooral VEILIG te kunnen doen?

Lees meer

#jeugdhulp #allesinhetwerk #agressievrijwerken #jeugdzorgwerkt #jeugdzorg #jeugdzorgnederland #BPSW #NIP #NVO #OZJ #ambassadeursjeugd #vitree #triade #SVMN

Karen Buursen

FNV kaderlid, ambulant hulpverlener Pactum, trainer Vlaggensysteem, Hulp bij Scheiding .ondersteuner jongerenraad Straight Outta Pactum.

6 maart 2021

Mmmm lekker hoor #jeugdhulpallesinhetwerk #arbeidsmarkttafeljeugd

Jullie ook bedankt voor de intensieve actieve meedenk ochtend over agressie …

Lees meer

#jeugdhulpallesinhetwerk #arbeidsmarkttafeljeugd

Mirjam van de Guchte

Jeugdbeschermer, ambassadeur Jeugd

22 november 2020

Wauw! Linda O. en Sander Mook dit hebben we mooi gedaan! Super trots op ons alle drie! Onze meesterproef afgelegd over een heel belangrijk onderwerp: agressie tegen jeugdhulpverleners.

Lees meer

#jeugdhulp #allesvoordejeugd #jeugdzorg #agressievrijwerken #allesinhetwerk

Henrieke van Diermen

Programmaleider Arbeidsmarkttafel

4 december 2020

Onderzoek van De Monitor over geweld tegen hulpverleners. Met aanbevelingen om er iets mee te doen. Bij #jeugdhulp  #allesinhetwerk gaan we met medewerkers uit diverse disciplines op zoek naar praktijken die werken. Veel aanmeldingen en  persoonlijke verhalen, waarbij medewerkers blijven kiezen voor de #jeugd. En zich nu willen inzetten hier iets tegen te doen. Voor een gezonde sector.

Lees meer

#jeugdhulp #allesvoordejeugd #jeugdzorg #agressievrijwerken #allesinhetwerk

Jeugdzorg Werkt!

6 oktober 2020

Hoe kunnen we een stevige impuls geven in het voorkomen en verminderen van agressie in de Jeugdhulp? Zodat medewerkers langer gezond in dienst blijven en de sector minder snel verlaten? Om dat te bereiken zoeken we projectleden (waaronder een senior expert) binnen het initiatief Jeugdhulp. Alles in het werk.

Lees meer

#jeugdhulp #allesinhetwerk #jeugdzorg #agressie

''Verzamel gegevens, analyseer ze en laat professionals meedenken aan oplossingen"

Janet, Senior beleidsmedewerker jeugdbescherming bij Ministerie JenV

projectleden

Corné Dijkstra

Manager Kwaliteit en Certificering

Jeugdbescherming Overijssel

“Ik zou het mooi vinden als medewerkers in de jeugdhulp zich veiliger en meer gesteund voelen tijdens hun werk”

Dorien van der Zalm

Coördinator Arbo en Vitaliteit

iHUB

“Met de projectgroep zorgen we ervoor dat het thema agressie levend blijft en niet een ‘eenmalig iets’ wordt”

Lidewey

Raadsonderzoeker met adviestaken

Raad voor de Kinderbescherming

“Het is de uitdaging om het taboe te doorbreken. Agressie hoort er niet bij. Agressie is niet normaal”

Marjan Besemer

Adviseur Leren en Ontwikkelen

Expertisecentrum William Schrikker

“Het is belangrijk dat organisaties er alles aan doen om professionals te ondersteunen in agressievrij werken”

Mirjam van der Guchte

Jeugdbeschermer en ambassadeur Jeugd

Jeugdbescherming West | Zuid-Holland

“Ik vind dat er landelijk beleid voor agressievrij werken moet komen”

Nadine van Wezel

Personeelsadviseur en jeugdzorgwerker

Asendo

“De grootste uitdaging is de verandering in de mindset van ons jeugdzorgwerkers. Agressie is niet normaal en het hoort er niet bij”

Sander Mook

Ambulant gezinshulpverlener en ambassadeur Jeugd

Vitree

“Ik wil dat er een zero-tolerancebeleid ontwikkeld wordt ten aanzien van agressie tegen jeugdhulpverleners”

Senada Nikocevic

Jeugdbeschermer en teamcoach

SAVE Nieuwegein

“Veiligheid voor kinderen (én volwassenen) is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Daarom verdient agressie brede aandacht”

#jeugdhulp #allesinhetwerk

Friesland

Webinar kansen en mogelijkheden in zorg en welzijn | 7 december

Geen vak zo breed als de zorg: laat je inspireren en ontdek jouw kansen en mogelijkheden in de zorg. Waar liggen de kansen? En wat moet je weten om verder te komen? In dit webinar komt aan bod hoe je aan de slag kan met je loopbaan. Door ZorgpleinNoord.

Workshop CV: klaar om te scoren! | 8 december

Een CV is maatwerk. Jouw visitekaartje passend bij de vacature! Maar hoe doe je dat? In deze online training krijg je handvatten voor het maken van zo’n CV. Inclusief 2 gratis loopbaangesprekken. Door ZorgpleinNoord.

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Inspiratie over werken in jeugdzorg

Noord voor Jeugd biedt vacatures, verhalen, en uitleg over jeugdzorg.

Vacatures in Noord-Nederland | ZorgpleinNoord

ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt medewerkers en werkgevers.

Groningen

Webinar kansen en mogelijkheden in zorg en welzijn | 7 december

Geen vak zo breed als de zorg: laat je inspireren en ontdek jouw kansen en mogelijkheden in de zorg. Waar liggen de kansen? En wat moet je weten om verder te komen? In dit webinar komt aan bod hoe je aan de slag kan met je loopbaan. Door ZorgpleinNoord.

Workshop CV: klaar om te scoren! | 8 december

Een CV is maatwerk. Jouw visitekaartje passend bij de vacature! Maar hoe doe je dat? In deze online training krijg je handvatten voor het maken van zo’n CV. Inclusief 2 gratis loopbaangesprekken. Door ZorgpleinNoord.

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Inspiratie over werken in jeugdzorg

Noord voor Jeugd biedt vacatures, verhalen, en uitleg over jeugdzorg.

Vacatures in Noord-Nederland | ZorgpleinNoord

ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt medewerkers en werkgevers.

Drenthe

Webinar kansen en mogelijkheden in zorg en welzijn | 7 december

Geen vak zo breed als de zorg: laat je inspireren en ontdek jouw kansen en mogelijkheden in de zorg. Waar liggen de kansen? En wat moet je weten om verder te komen? In dit webinar komt aan bod hoe je aan de slag kan met je loopbaan. Door ZorgpleinNoord.

Workshop CV: klaar om te scoren! | 8 december

Een CV is maatwerk. Jouw visitekaartje passend bij de vacature! Maar hoe doe je dat? In deze online training krijg je handvatten voor het maken van zo’n CV. Inclusief 2 gratis loopbaangesprekken. Door ZorgpleinNoord.

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Klariena om even te sparren! Mail Klariena: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Inspiratie over werken in jeugdzorg

Noord voor Jeugd biedt vacatures, verhalen, en uitleg over jeugdzorg.

Vacatures in Noord-Nederland | ZorgpleinNoord

ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt medewerkers en werkgevers.

Noord-Holland

Meet & Greet Zorg en Welzijn | 17 januari

Ben je opzoek naar een passende (nieuwe) baan in zorg en welzijn? Kom kennis maken met meerdere werkgevers en opleiders!

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Verhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Parlan.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Vacatures | Infopunt Zorg

Infopunt Zorg is hét platform voor informatie over werken en opleiden in de sector Zorg en Welzijn. Ontdek jouw mogelijkheden in de regio’s Kennemerland, Amstelland en Meerlanden

Kom werken in de zorg

Op deze site van Sigra vind je alle vacatures in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Zaanstreek Waterland en Noord-Holland Noord. In Sigra zijn ruim 120 organisaties verenigd, met samen meer dan 130.000 medewerkers.

Werken in Jeugdhulp Amsterdam

In jeugdhulp zijn er op elk moment van jouw carrière kansen. Of je nu net klaar bent van school, al veel ervaring hebt, of als je vanuit een andere sector wilt instromen. Ontdek meteen wat jouw kansen zijn!

Flevoland

Matchtafel voor HR en recruiters | 8 december

Wil je medewerkers de kans geven zich te ontwikkelen en nieuw talent vinden voor jouw jeugdhulporganisatie? Bij de matchtafel wisselen werkgevers en UWV vacatures, projecten en talenten uit. Door Flever.

Netwerkbijeenkomst Werven en Behoud | 1 december

Het netwerk Werken & Behoud focust zich op het bij elkaar brengen/versterken van de aansluiting tussen zorg- en welzijnsorganisaties en het onderwijs op het domein van Werken & Behoud. Door Flever, voor HR-adviseurs.

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Ervaringsverhalen van professionals

Verhalen van professionals bij organisatie Triade Vitree.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Vacatures | ZowelWerk

Op deze site vind je alles over leren, werken en je ontwikkelen in zorg en welzijn in Flevoland. Ontdek hier welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Overijssel

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Pluryn.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Vacatures in de zorg in Oost-Nederland | ZorgSelect

Zoek vacatures in de zorg in Oost-Nederland.

Utrecht

Online werksessie onboarding | 13 december

Hoe faciliteert u een warm welkom voor al uw nieuwe collega’s? Hoe zorgt u dat ze zich welkom voelen, aarden, op belangrijke momenten de juiste begeleiding krijgen, en zich daadwerkelijk verbonden voelen met collega’s en de organisatie? In de werksessie inspireren we elkaar actief aan de slag te gaan met onboarding. Door Utrechtzorg.

HR-netwerk: de positie van HR | 8 december

Veel HR-afdelingen bedenken en ontwikkelen diverse instrumenten om een bijdrage te leveren aan het arbeidsmarktvraagstuk. Toch blijven het vaak ‘HR-feestjes’ en blijft een groot deel van de impact onbenut. Hoe kunnen we de positie van HR verstevigen?

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie de Rading.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Vacatures | Utrechtzorg

Werken en leren in zorg en welzijn.

Gelderland

Vitaliteitsevent voor HR | 13 december

Hoe word jij de (HR) partner bij duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie? Pak de kans op inspiratie, bewustwording, inzichten en een eerste of verdere toerusting in jouw HR-rol en maak hierin de verbinding met jouw praktijksituatie. Door WGV.

Matchtafelbijeenkomst stedendriehoek | 1 december

Wil je medewerkers de kans geven zich te ontwikkelen en nieuw talent vinden voor jouw jeugdhulporganisatie? Bij de matchtafel wisselen werkgevers vacatures, projecten en talenten uit. Door WGV.

Meet&Greet Karakter | 1 december

Wil je weten hoe het is om te werken bij Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie? Kom online vrijblijvend kennismaken en leer meer over werken bij Karakter.

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Jouw talent onder de aandacht bij De Werkgeverij

Via De Werkgeverij kan je jouw talent onder de aandacht brengen bij verschillende werkgevers in (o.a.) jeugdhulp. Werkgevers kunnen solliciteren naar jouw talent. Ook kan je werken aan je loopbaan, evenementen bijwonen en scholing vinden.

Kijkje in de keuken bij Jeugdbescherming Gelderland | 1 december

Ben je jeugdprofessional en zou je willen zien hoe het eraan toegaat bij Jeugdbescherming Gelderland? Op 1 december ben je welkom om te kijken wat jeugdbescherming inhoudt in de praktijk.

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Pluryn.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Marjan om even te sparren! Mail Marjan: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Vacatures | Werken in Zorg en Welzijn

Alles over werken, leren en je ontwikkelen in jeugdhulp Gelderland.

De Werkgeverij

De Werkgeverij is een innovatief samenwerkingsverband van werkgevers en hun werknemers in Zorg, Welzijn, Kinderopvang en Jeugdzorg. De partners delen onderling werk en medewerkers, gebaseerd op goed werkgeverschap, goed werknemerschap en vertrouwen. Nieuwsgierig wat de Werkgeverij voor jou als werkgever in de jeugdhulp kan betekenen bij het vinden, delen en behouden van professionals?

Zuid-Holland

Online inspiratiesessie werkgeluk | 15 december

Deze online inspiratiesessie helpt je om meer plezier, voldoening en zingeving te ervaren in je werk. Je gaat aan de slag met een praktische tool om zelf invloed uit te oefenen op de mate van plezier, voldoening en zingeving. Door ZW-connect.

Online workshop vitaliteit | 13 december

Vitaliteit is een basisbehoefte, zeker voor medewerkers in de jeugdhulp, waarin de focus veelal op het zorgen voor de ander ligt. In deze workshop zoom je in op jouw waarden, leer je de 5 gouden regels voor vitaliteit, en krijg je tips en oefeningen voor meer veerkracht. Door ZW-connect.

Train-de-coach Jobcraften | 31 januari

Van werk veranderen zonder van baan te veranderen. Met jobcraften brengen de medewerkers zelf kleine veranderingen aan in de werksituatie met als doel het werkplezier te vergroten. Wil jij als HR-professional of loopbaancoach ook aan de slag met werkplezier en zelfregie van medewerkers?

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Lisa om even te sparren! Mail Lisa: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Testimonials van jeugdbeschermers

Jeugdbescherming west laat zien wat een jeugdbeschermer doet.

Vacaturebank | Zorgenwelzijnplein

Hier vind je alle informatie over leren én werken in de zorg en welzijn in de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord. Het Zorg en Welzijn Plein is bedoeld voor scholieren, werkzoekenden en werknemers in de zorg- en welzijnssector.

Zeeland

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Zeeuwse vacaturebank

Alle Zeeuwse vacatures én stages op één plek. Vacatures, opdrachten én stageplaatsen in Zeeland, voor WO, HBO & MBO, centraal te vinden en goed selecteerbaar.

ViaZorg

Dé vacaturesite voor zorg en welzijn in Zeeland. Op ZZ.nl vind je alles over werken en leren in de zorg- en welzijnssector in Zeeland.

Noord-Brabant

Open deur IkZorg. Contactpunt | 19 december

Heb je vragen over leren en werken in zorg en welzijn? De deur van het IkZorg. Contacpunt saat voor jou open. Loop binnen voor een orienterend adviesgesprek en stel al jouw vragen.

Talentenmarkt sociaal domein | 14 december

Ben je nieuwsgierig welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen de jeugdhulp en het sociaal domein? Dan is dit jouw kans om in gesprek te gaan met zorg- en welzijnsorganisaties bij jou in de buurt. Je krijgt een beeld van wat werken binnen het sociaal domein inhoudt.

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Vacatures | BrabantZorg

Werken en leren in zorg en welzijn. Via dit overzicht vind je alle zorg en welzijn vacatures in Noord-Brabant.

Limburg

Lerend Netwerk Behoud | 8 december

In het netwerk Lerend Netwerk Behoud komen verschillende onderwerpen rondom behoud, goed werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid aan bod, met als doel antwoorden en inspiratie te vinden. Voor HR-professionals. Door Zorg aan Zet.

Contactpersoon

Ben je werkgever (bestuurder/leidinggevende/HR-medewerker) in de jeugdhulp en wil je professionals vinden, delen of behouden? Zoek je kansen voor regionale samenwerking? Of wil je jouw organisatie als kans voor professionals op deze kaart (in de vorm van open dag, meet&greet, video of verhaal)? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Xonar.

Ervaringsverhalen van jeugdprofessionals

Verhalen van professionals bij jeugdzorgorganisatie Rubicon.

Contactpersoon

Zit je met vragen over jouw loopbaan in de jeugdhulp? Neem contact op met Susanne om even te sparren! Mail Susanne: jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl.

Banenrijk Limburg

De vacaturebank van Limburg. Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Zorgnet Limburg

Aarzel niet en zet jouw eerste of volgende stap in zorg en welzijn in gang! Bij het Loopbaanloket vind je dé handvaten die jij nodig hebt om jouw toekomst vorm te geven. Of je nu op het punt staat je carrière te beginnen of je loopbaan verder te ontwikkelen.

Zelf een kans insturen?

In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional
In w er k en en behouden Blijf v oor de jeu g d A ant r ek k elij k e o r g anis a tie Ag r essievrij w er k en Arbeidsmarkteffecten SKJ- re gi s t r a tie Mbo e r s in jeu g dhulp De emancipatie van de professional

Nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van de initiatieven van Jeugdhulp. Alles in het werk? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

    Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van cookies.
    Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord.
    Wil je meer informatie? Klik dan hier.