De complete agressie-aanpak

Special

24 november

DE COMPLETE AGRESSIE-AANPAK

Agressie tegen medewerkers: helaas heeft elke jeugdhulporganisatie ermee te maken. Reden voor de projectgroep Agressievrij werken om de handen ineen te slaan en een integrale aanpak te ontwikkelen, die organisaties helpt een veiliger werkklimaat te creëren. Zo zetten we samen alles in het werk voor een sector waarin het fijn en veilig werken is.

 

Wil je weten hoe de Complete agressie-aanpak werkt? Bekijk de animatie

Meteen aan de slag?

Met deze aanpak ga je op een unieke manier aan de slag met agressiebeleid. Je werkt samen met verschillende rollen en niveaus, doelgericht en stap voor stap aan vier belangrijke pijlers.

 

 
Alternate text
‘Het gaat over de mensen op de werkvloer, niet het MT’
 
Alternate text

Corné Dijkstra, manager Kwaliteit en Certificering bij JBOV, ziet het creëren van een veilige werk- omgeving als onderdeel van goed werkgeverschap. Een van zijn adviezen: ‘Betrek mensen uit alle lagen. Dat zorgt voor draagvlak'. Benieuwd naar al zijn adviezen en die van andere professionals?

 

Jeugdhulporganisaties testen de aanpak uit

Om de aanpak goed uit te testen, lopen er momenteel pilots bij vier jeugdhulporganisaties. We doorlopen de aanpak in stappen en krijgen inzicht in wat werkt, wat knelpunten zijn en wat andere jeugdhulporganisaties daarvan kunnen leren. Houd onze site in de gaten voor de ervaringen vanuit de pilots. 

WWW.DECOMPLETEAGRESSIEAANPAK.NL

 

Klik hier om je uit te schrijven of instellingen te wijzigen.

Copyright 2021   Contact   Privacy   Cookiebeleid