Vol inspiratie voor 2022!

Nieuwjaarspecial

13 januari 2022 | Editie 4

SAMEN MAKEN WE GOEDE VOORNEMENS WAAR!

2022. Het jaar waarin we samen alles in het werk stellen voor nog meer impact. Voor jou, voor jouw collega’s en voor de sector. En dat begint meteen goed. Met veel mooie, nieuwe opbrengsten, opgehaald en getoetst in de praktijk. Deel, inspireer en leer jij ook mee?

VEILIG WERKEN? PAK HET INTEGRAAL AAN!

 
Alternate text

Een structurele aanpak tegen agressie. Het is hard nodig. De projectgroep Agressievrij werken ging op zoek naar goede praktijk voorbeelden. Het resultaat? Een integrale aanpak. Met handige checklist en advies over borging.

 

WERKEN AAN EEN CULTUUR VAN VERTROUWEN

Vertrouwen is een groot goed binnen het Regiecentrum Bescherming en Veiligheid. Maar wat betekent dat in de praktijk? We vroegen bestuurder Marianne, jeugdbeschermer Eline en hoofd hrm Freerk naar hun kijk op het vierde ingrediënt van een aantrekkelijke organisatie.

 

 
Alternate text

ZEVEN TIPS VOOR EEN WARM WELKOM!

Een warm welkom voor nieuwe collega’s is superbelangrijk. Het zorgt ervoor dat nieuwe collega’s, al vanaf de allereerste dag, het gevoel ervaren erbij te horen en ertoe te doen. Maar hoe verwelkom je een nieuwe collega echt goed op de eerste werkdag? Leer van deze 7 tips.

 

 

"Wat mij nu al opvalt aan de bestuurders is dat ze daadwerkelijk kiezen om over de grenzen heen te kijken."

Willem Rutgers, sr programmamanager bij WZW

Emancipatie: maak jij het mee?

Hoe neem je als jeugdhulpprofessional je ruimte en positie in? Zodat jij echt kunt doen waar je voor staat en waar we met elkaar voor staan: de beste jeugdhulp? Deze vragen staan centraal in het nieuwe project ‘De emancipatie van de professional’. We maken het projectplan met betrokken jeugdhulpprofessionals. Voel jij je aangesproken? Meld je dan aan voor de online meedenksessie ‘Emancipatie: maak het mee!’.

Locatie Online | Datum 20-01-2022 | Tijd 13:30 - 15:00

MBO EN HBO: GEBRUIK DE KRACHT VAN ALLEBEI

Simone Tabak werkt als persoonlijk begeleider op mbo-niveau bij Team050. Die organisatie neemt hbo-studenten aan met een relevant mbo-diploma óf een propedeuse hbo of wo en koppelen die aan wo-geschoolde gezinsbegeleiders. Volgens Simone een ideale combinatie: ‘Zo maak je optimaal gebruik van de kracht van allebei.’

 

 
Alternate text

VERSTERK JIJ ONS PROGRAMMA ALS ACTIEF LID*?

Wij zoeken een (klik door voor alle informatie)

*Jouw bijdrage aan het programma wordt uiteraard vergoed.

SAVE THE WEEK

Jeugdhulp. Alles in het werk inspiratieweek 20-24 juni 2022!

DEEL JE WEER MEE?

Ken je iemand in je netwerk die deze mailing ook graag ontvangt? Stuur deze dan door. Zo bouwen we samen aan een aantrekkelijke sector, waarin we van elkaar leren en elkaar inspireren.

 

Klik hier om je uit te schrijven of instellingen te wijzigen.

Copyright 2021   Contact   Privacy   Cookiebeleid