Special

22 april 2021 | Editie 1

JIJ HEBT DE PRIMEUR

Alles in het werk voor een aantrekkelijke sector waar jij met plezier werkt en wilt blijven werken. Om jou op de hoogte te houden van alle actuele ontwikkelingen van het programma, sturen we vandaag de eerste mailing van Jeugdhulp. Alles in het werk. We delen tips, tools, mooie voorbeelden en de laatste opbrengsten vanuit de thema’s. 

AANTREKKELIJKE ORGANISATIE

Nieuw editie inspiratieboek aantrekkelijke organisatie

Hoe bouw je een aantrekkelijke organisatie? En welke ingrediënten bepalen het succes? In dit e-book vertellen Levvel, Regiecentrum Bescherming en Veiligheid en impegno hoe zij zijn uitgegroeid tot aantrekkelijke organisaties.

 

 
Alternate text

INWERKEN EN BEHOUDEN

16 tips voor inwerken in coronatijd
 
Alternate text

Inwerken in coronatijd? Ontdek hier hoe je dat op een goede manier doet, zodat een nieuwe medewerker zich snel welkom in het team voelt.

 

AGRESSIEVRIJ WERKEN

.

VEILIGER WERKEN? DEEL JE GOEDE VOORBEELDEN

Agressie tegen jeugdwerkers. Online, verbaal of fysiek. Het komt helaas veel voor. Hoe zorgen we samen voor een veilige werkomgeving voor jou en je collega’s? Door goede voorbeelden te verzamelen, te delen en te versterken. Heb jij een goed voorbeeld? Laat het ons weten.

BLIJF VOOR DE JEUGD

Vijf tips om medewerkers voor jeugdhulp te behouden

Hoe behoud je medewerkers voor jeugdhulp? We spraken met jeugdprofessionals, leidinggevenden en bestuurders uit drie organisaties en geven je vijf tips.

 

 
Alternate text

Tijd voor reflectie staat in de top 5 van ingrediënten van een aantrekkelijke organisatie. Maar hoe doe je dat? Hoe maak je tijd om te reflecteren? Met een hoge caseload en een volle agenda. Wat werkt voor jou of jouw organisatie? Deel het met je collega’s in jeugdhulp en mail je tips naar jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl 

JEUGDHULP. ALLES IN HET WERK IN 2 MINUTEN

Bekijk de animatie en ontdek in 2 minuten hoe we samen bouwen aan een aantrekkelijke sector. Een sector waarin jij en jouw collega’s met plezier werken én willen blijven werken. Waar je voldoende ruimte en mogelijkheden ervaart om te doen waar je passie ligt: Er zijn voor de jeugd.

VERTEL HET ONS

We zijn erg benieuwd wat je vindt van deze mailing. Heb je tips of suggesties? Vertel het ons via jeugdhulpallesinhetwerk@fcb.nl. De mailing verschijnt 4 tot 6 keer per jaar.

 

Deel je mee?

Ken je iemand in je netwerk die deze mailing ook graag zou ontvangen? Stuur deze dan door. Zo bouwen we samen aan een aantrekkelijke sector, waarin we van elkaar leren en elkaar inspireren.

 

Geen interesse?

Meld je dan af via onderstaande link.

 

Klik hier om je uit te schrijven of instellingen te wijzigen.

Copyright 2021   Contact   Privacy   Cookiebeleid